Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γάμος Αλεξανδρούπολη κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Αλεξανδρούπολη κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα

Γάμος Αλεξανδρούπολη κορονοϊός: Άλλα επτά νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη, με τον συνολικό απολογισμό να φτάνει στα 29.

Γάμος Αλεξανδρούπολη κορονοϊός: Αυξήθηκαν εκ νέου τα κρούσματα κορονοϊού από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, από τους ελέγχους που έγιναν μετά την ιχνηλάτηση, εντοπίστηκαν άλλα επτά κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός απολογισμός από τον γάμο που μετατράπηκε σε εστία κορονοϊού, να φτάνει τα 29. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς και τα 200-250 άτομα που παραβρέθηκαν στον γάμο, θα υποβληθούν σε τεστ.  Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, η κοπέλα που ήταν το πρώτο κρούσμα στον γάμο ήρθε από την Γερμανία, δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατοίκον περιορισμό.

Η ίδια δεν αισθανόταν καλά και πήγε σπίτι της μετά το μυστήριο. Την Κυριακή μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διαγνώστηκε θετική. Άμεσα ενημέρωσε ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ. Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα δεν παρευρέθηκε στο γλέντι του γάμου το οποίο έγινε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη παρά μόνο στο μυστήριο στην εκκλησία.

Δείτε ακόμη

Η Ελλάδα στέλνει την ΕΜΑΚ στον Λίβανο
Το άκρως ευφυές σκίτσο του Αρκά για όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκες
Απίστευτο! Τον “πέταξαν” από το τρένο γιατί νόμιζαν πως είχε κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις