Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 4/8

PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 4/8

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα.

04.08.2020 | 07:13

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Μην κάνετε το κλασικό λάθος των συγκρίσεων. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά και οι γύρω σας, που είναι σε αισθηματικές σχέσεις, δεν ξέρετε τι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Δείχνετε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για την επανασύνδεση που έχει ζητήσει το πρώην ταίρι σας. Αυτή τη φορά όμως από την αρχή θέστε όλους τους όρους σας.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σαφώς και η νέα θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει στο να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε ακόμη σε μια συνειδητή μοναξιά.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Αυτή η εποχή θα σας φέρει χρήμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε, άρα δώστε χρόνο και προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μέχρι και τις 21/08 που ο Ήλιος θα σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα πρέπει να βρείτε λύσεις για όλα αυτά που ενοχλούν την τσέπη και την καρδιά σας. Ενεργοποιηθείτε.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του ιδιαίτερου μήνα, όπου και θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Το ταίρι σας θα ακολουθήσει σε κάθε επόμενο βήμα.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Εσείς απλά χρειάζεστε ξεκούραση. Μέσα στο μήνα φροντίστε να ξεκλέψετε χρόνο και να κάνετε πράγματα που θα αποφορτίσουν το μυαλό σας. Οι φίλοι σας, σας υποστηρίζουν.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει σε παλιότερους χρόνους. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, όπου η ποιότητα προέχει σε όλα. Κυνηγήστε περισσότερο την εργασία σας.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σίγουρα έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε προτάσεις για νέα σχέση. Μη βιαστείτε να δώσετε κάπου την καρδιά σας και πριν να υπάρχουν φυσικά και οι σωστές συνθήκες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Κάποιος από τον περίγυρό σας, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Είναι θέμα χρόνου και περιστάσεων να έχετε και μια εξομολόγηση. Μην αντιδράσετε όμως άμεσα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Τίποτα από όλα αυτά που έχετε παλιότερα συζητήσει με το ταίρι σας ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το λύσετε. Εκτακτο χρήμα σάς πλησιάζει.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός που μπορεί να καταφέρει εύκολα μια επανασύνδεση αυτό το διάστημα, ή να ωθήσει πιο γρήγορα μια νέα γνωριμία σε ποιοτική σχέση.

Exit mobile version