Αθήνα

°C

Δευτέρα

21

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόσμος στα γήπεδα: Η δυσαρέσκεια της Στεφανίδη και το σχόλιο της Σάκκαρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόσμος στα γήπεδα: Η δυσαρέσκεια της Στεφανίδη και το σχόλιο της Σάκκαρη

Κόσμος στα γήπεδα: Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε το παράπονό της για τα άδεια γήπεδα.

Κόσμος στα γήπεδα: Τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού τα γήπεδα είναι άδεια και οι αθλητικές δραστηριότητες διεξάγονται χωρίς κόσμο εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ αναρωτήθηκε με παράπονο σε ανάρτησή της στο twitter γιατί επιτρέπεται σε θεατές να παρευρίσκονται σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, έστω και σε περιορισμένο αριθμό και με τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ δεν γίνεται το ίδιο και για τις αθλητικές εκδηλώσεις.

“Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;”, έγραψε χαρακτηριστικά Η Κατερίνα Στεφανίδη. Μάλιστα η τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε την τοποθέτησή της απαντώντας: “Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ”.

Στη συνέχεια η Στεφανίδη αναρωτήθηκε: “Άρα αδικείται ο αθλητισμός, σωστά; Πρέπει να βγαίνουμε, καλή ώρα, να κάνουμε δημόσια παράπονα για να υπάρχει μια ισότητα;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις