Βαρυμπόμπη φρεάτιο: Αποκάλυψη του alphafreepress.gr

ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυμπόμπη φρεάτιο: Αποκάλυψη του alphafreepress.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Βαυμπόμπη φρεάτιο: Εκτός από τους τρεις κυνηγούς χρυσών λιρών, που έχασαν τη ζωή τους, υπήρχε και τέταρτος.

01.08.2020 | 08:11

Βαρυμπόμπη φρεάτιο: Μια άγνωστη, συνταρακτική τροπή στο θρίλερ με τους τρεις νεκρούς άνδρες στη Βαρυμπόμπη που πέθαναν από ασφυξία σε τούνελ ψάχνοντας για χρυσές λίρες, φέρνει στο φως το alphafreepress.gr. Εκτός από τους τρεις που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο φρεάτιο βάθους οκτώ μέτρων, που είχαν ανοίξει με κομπρεσέρ και τσάπες, υπήρχε μαζί τους και ένας τέταρτος κυνηγός του υποτιθέμενου, κρυμμένου θησαυρού. Ο άνθρωπος αυτός κατάφερε την τελευταία μόλις στιγμή να σωθεί και ήταν αυτός που ανέβηκε στην επιφάνεια και ενημέρωσε συγκλονισμένος τους υπόλοιπους της ομάδας ότι οι τρεις είχαν χάσει τις αισθήσεις τους.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

«Ειδοποιείστε γρήγορα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για ασθενοφόρο. Κάτι έπαθαν οι άλλοι. Να προλάβουν να τους πάνε σε νοσοκομείο». Ενώ όλα πήραν την τροπή τους από εκείνη τη στιγμή με τα σωστικά συνεργεία να φθάνουν επί τόπου, αλλά μάταια, αφού το μοιραίο είχε επέλθει, ο άνδρας αυτός δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός αυτό, πληροφορήθηκαν τα στοιχεία του και τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Όμως, δεν τον βρήκαν αλλά και πουθενά αλλού όπου θα ήταν δυνατόν να βρίσκεται. Έτσι, αφού είχε ταυτοποιηθεί, συμπεριελήφθη στη δικογραφία η οποία υπεβλήθηκε στον εισαγγελέα όταν παραπέμφθηκαν οι υπόλοιποι τρεις με κατηγορίες για παράνομη ανασκαφή και παράβαση του Νόμου περί δασικών περιοχών.

Βαρυμπόμπη φρεάτιο: Ανιχνευτής μετάλλων

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ίδιου κυνηγού των χρυσών λιρών βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μεταξύ άλλων και έναν ανιχνευτή μετάλλων από αυτούς που χρησιμοποιούν οι χρυσοθήρες για να εντοπίσουν νομίσματα και άλλα αντικείμενα σε βάθος. Η ομάδα των έξι χρυσοθήρων, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα από τη Μολδαβία- κάποιοι είναι και ομογενείς από Ουζμπεκιστάν και Τασκένδη- είχε ως οδηγό στην ανασκαφή έναν χάρτη με έντονες σημειώσεις που φαινόταν ότι ήταν πολύ παλαιός. Όμως, δεν είναι σίγουρος κανένας ότι είναι και γνήσιος καθώς υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τη δίψα για χρυσό πολλών άλλων τους πουλάνε ακριβά χάρτες δήθεν που οδηγούν θησαυρούς και πρόκειται απλά για μια απάτη.

Γεννήτρια, φτυάρια, τσάπα, κομπρεσέρ και άλλα

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο χώρο της θανάσιμης παγίδας-μετά το βάθους οκτώ μέτρων φρεάτιο είχαν σκάψει οριζόντια τούνελ μήκους δέκα μέτρων και πλάτους 1,5 μέτρου- βρέθηκαν η γεννήτρια, φτυάρια, κομπρεσέρ, τσάπα, κουβάδες, πηλοφόρι, πριόνι, μπαλαντέζα, ανυψωτικό μηχάνημα και φορητοί ανιχνευτές μετάλλων.

Μέχρι να έβρισκαν το θησαυρό

Από τους επιζήσαντες οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρτική έρευνα που διέταξε, είπαν ότι «θα προχωρούσαν χωρίς σαφή προσανατολισμό μέχρι να έβρισκαν τον θησαυρό»!

Δείτε ακόμη

Επιδημιολογική “βόμβα” ο γάμος στη Θεσσαλονίκη – “Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος”, λέει ο γαμπρός
Τέλος στους κορονο… γάμους: Μπαίνει όριο ατόμων σε γάμους και βαπτίσεις
Έκτακτα μέτρα και στις Ένοπλες Δυνάμεις
Exit mobile version