Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Νέο αίτημα για κόσμο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Νέο αίτημα για κόσμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Αυγενάκης: Οι εκπρόσωποι της Λίγκας σε συνάντηση με τον Υφυπουργό του παρουσίασαν το σχέδιο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα

01.08.2020 | 14:10

Σούπερ ΛιγκΑυγενάκης: Θέλει κόσμο στα γήπεδα η Σούπερ Λιγκ. Οι εκπρόσωποι της Λίγκας είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, στην οποία του παρουσίασαν το σχέδιο που υπάρχει για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα την νέα αγωνιστική περίοδο. Παρά τα αυξημένα κρούσματα και τα νέα αυστηρά μέτρα που έχουν παρθεί. Από πλευράς Σούπερ Λιγκ στην συνάντηση ήταν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η Κάτια Κοξένογλου, ο Ξενοφών Ρούσσης. Αλλά και οι Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης και Σωτήρης Μάρκου.

Ενώ, από την πλευρά της Πολιτείας ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Στην συνάντηση οι άνθρωποι της Λίγκας παρουσιάσανε το τροποποιημένο τους πλάνο για το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα. Mε φόντο την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Λίγκας επεξεργάζονται τον τρόπο εφαρμογής αυτού του σχεδίου.

Σούπερ Λιγκ – Αυγενάκης: Εποικοδομητική συζήτηση

Όπως ανέφερε η ΓΓΑ η συζήτηση των δύο πλευρών ήταν άκρως εποικοδομητική και θα υπάρξει ξανά συνάντηση των δύο πλευρών τις επόμενες ημέρες. Ακόμα, οι άνθρωποι τις πολιτείας δήλωσαν  πως η κυβέρνηση θα προβεί σε επιπλέον κινήσεις, που θα στηρίξουν τον αθλητισμό, που περνάει μια δύσκολη περίοδο. Ενώ, έχει ήδη ψηφίσει την μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια, αλλά και στα συμβόλαια των προπονητών έτσι ώστε να είναι όμοια με αυτά των αθλητών.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου
Exit mobile version