Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

13

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος πάρτι σύλληψη: Συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος πάρτι σύλληψη: Συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας

Μύκονος πάρτι σύλληψη: Πρώτη σύλληψη στην Μύκονο λόγω κορονοϊού για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα.

Μύκονος πάρτι σύλληψη: Στη σύλληψη διαχειριστή βίλας που διοργάνωσε πάρτι στο οποίο επικράτησε συνωστισμός, προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ οι αρχές στη Μύκονο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της σύλληψης είχε προηγηθεί ενώ είχε προηγηθεί επώνυμη καταγγελία από άτομο που ενημέρωσε την αστυνομία για ύπαρξη συνωστισμού στη συγκεκριμένη βίλα. Να υπενθυμίσουμε, πως χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε στο “νησί των ανέμων” και διαμήνυσε ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

“Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί” ,τόνισε ο υπουργός.

Πως κλείνονται τα πριβέ πάρτι

Ομάδες που ασχολούνται με τη διοργάνωση  πριβέ πάρτι έχουν φτάσει στη Μύκονο, από την Ίμπιζα ή τη Νίκαια. Στο νησί της Ισπανίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η πρακτική των πάρτι σε βίλες, προκειμένου να αποφύγουν τις ποινές των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Η είσοδος είναι για “λίγους και εκλεχτούς” που είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τα καλά, πληρώνοντας είσοδο από 150 έως 1000 ευρώ. Οι προσκλήσεις είναι μυστικό και οι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω sms ή viber λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί.

Οι πληρωμές γίνονται με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά, ενώ δίνεται ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες. Παράλληλα διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν τη διάθεση των πελατών στα 3-4 τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως. «Αυτό που πρέπει να σκεφτούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοια πάρτι είναι ότι ουδείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον κορονοϊό. Κάποιοι από τους φίλους τους μπορεί να νοσήσουν και μετά να έχουμε νοσηλείες», αναφέρει η καθηγήτρια Εντατικολογίας Αναστασία Κοτανίδου, μέλος της επιτροπής των ειδικών.

Δείτε ακόμη

Φωτιά κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή
“Πάμε ολοταχώς σε νέα κρίση” – Τρεις επιστήμονες προειδοποιούν
Σοκ στη Χαλκίδα από τον ξαφνικό θάνατο του 35χρονου Γιώργου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις