Μάσκες στη Βουλή: Φορούσαν όλοι, εκτός από έναν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάσκες στη Βουλή: Φορούσαν όλοι, εκτός από έναν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάσκες στη Βουλή: Αυστηρά με μάσκα λόγω κορονοϊού είναι όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου εκτός από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

29.07.2020 | 16:47

Μάσκες στη Βουλή: Mε υποχρεωτική τη μάσκα για όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου διεξάγεται η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά και τη σχετική οδηγία της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Όπως θα δείτε και εσείς στα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση της Ολομέλεια, φορούν άπαντες μάσκα εκτός από έναν. Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό να μην φοράει μάσκα, αγνοώντας την σχετική οδηγία.

Μάλιστα ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι ιατρός στο επάγγελμα, ιδιότητα που θα έπρεπε όχι μόνο να τον κάνει πιο “ευαίσθητο” στα σχετικά μέτρα προστασίας αλλά να επισημαίνει ο ίδιος στους συναδέλφους του τους κινδύνους της μη χρησιμοποίησης μάσκας τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γύρω τους. Βέβαια η απόφασή του αυτή δεν εκπλήσσει μετά και τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα για τον λόγο που η Ελλάδα είχε λίγα κρούσματα κορονοϊού και στις οποίες λίγο πολύ είχε υποστηρίξει ότι οι Έλληνες απέκτησαν ανοσία στον κορονοϊό επειδή μένουν αρκετοί Κινέζοι στη χώρα.

Δείτε ακόμη

Παπαθανάσης για κορονοϊό: “Αν χρειαστεί, θα ληφθούν και νέα μέτρα για τις συναθροίσεις”
Χρυσοχοΐδης από Μύκονο: “Θα κρατήσουμε το νησί ασφαλές με κάθε νόμιμο τρόπο”
«Υποχρεωτική μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, εάν αυξηθούν τα κρούσματα», τονίζει η Παγώνη
Exit mobile version