Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Διασκέδαση ως το πρωί σε βίλα, με άφθονο αλκοόλ και κανένα μέτρο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Διασκέδαση ως το πρωί σε βίλα, με άφθονο αλκοόλ και κανένα μέτρο

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Τι κι αν ο κοροναϊός παραμένει ακόμη ένας «αόρατος κίνδυνος» στην Ελλάδα, στη Μύκονο φαίνεται πως η διασκέδαση είναι πάνω από την ασφάλεια μερικών.

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Το ένα μετά το άλλο διοργανώνονται τα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο, στα οποία δίνουν το «παρών» εκατοντάδες άτομα, τα οποία διασκεδάζουν σα να μην υπάρχει αύριο. Το πιο πολυσυζητημένο έλαβε χώρα προχθές το βράδυ σε εξοχική κατοικία και οργανώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από γιο γνωστού επιχειρηματία, που επικαλείται το protothema. Οι καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν για το location λίγες ώρες πριν ενώ ο τίτλος του πάρτι ήταν «Butterfly 88». Πάνω από 200 άτομα έδωσαν το παρών στην συγκεκριμένη βίλα με το αλκοόλ να ρέει άφθονο και την μουσική να ακούγεται σε μεγάλη ένταση. Τέτοια που κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναγκάζοντας τον οικοδεσπότη της βραδιάς να βγει έξω και να συνεννοηθεί μαζί τους, ώστε να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής.

Τα πάρτι, είναι ο Νο 1 φόβος των ειδικών, που προσπαθούν να σταματήσουν τη διασπορά του Covid στη χώρα. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Μ. Παγώνη “Οι άνθρωποι στα νησιά θέλουν  τον τουρισμό, ωστόσο φοβούνται αν υπάρξει κάποιο κρούσμα πως αυτό θα αντιμετωπιστεί. Έχουν ενημερωθεί οι γιατροί. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον ελληνικό επιστημονικό κόσμο”, τόνισε και παραδέχτηκε πως ανησυχία υπάρχει για τις μεγάλες πόλεις, για τα φαινόμενα διεξαγωγής πάρτι και συνωστισμού και όχι για τα νησιά.

Δείτε ακόμη

Από 500 ευρώ μέχρι και 10.000 η τιμή εισόδου στα “μυστικά” πάρτι της Μυκόνου!
Βίντεο: Το αδιαχώρητο σε μαγαζί στον Ωρωπό όπου εμφανιζόταν ο Snik
Δείτε φωτογραφίες: Χιλιάδες πιστοί στον τάφο του Αγίου Παΐσιου στη Σουρωτή
Υπαίθριο πάρτι με 2.000 άτομα στην Πάτρα (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις