Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου εκλογές: Νέο κόμμα στην Κεντροαριστερά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου εκλογές: Νέο κόμμα στην Κεντροαριστερά

Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου εκλογές: Στόχος του κόμματος -που θα έχει αναφορές στον Ανδρέα Παπαπανδρέου- είναι να γίνει ο τρίτος πόλος στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου εκλογές: Νέο κόμμα αναμένεται να αποκτήσει η Κεντροαριστερά, με σαφείς αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου. Το “Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου” μέσω της σελίδας του στο Facebook – η οποία αριθμεί πάνω από 13.500 μέλη- ανακοίνωσε ότι θα μετασχηματιστεί σε πολιτικό φορέα. “Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και την ίδια ώρα ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν θα συνεργαστούμε με τους διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ” σημειώνεται στην ανακοίνωση και προσθέτουν ότι “το ΚΙΝΑΛ της διαπλοκής και ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού δεν έχουν τίποτε κοινό με τον Ανδρέα και εμάς!”. Παράλληλα, στη διακήρυξη αρχών και θέσεων ξεκαθαρίζουν ότι η νέα ηγεσία θα είναι συλλογική και όχι ατομική. “Θα την εκλέξουμε μέσα από την συνεδρίαση του Εθνικού μας Συμβουλίου” τονίζουν.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ 15 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ…

Julkaissut Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου Lauantaina 27. kesäkuuta 2020

Δείτε ακόμη

Πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμός – Τι απαντά ο Γεραπετρίτης στα σενάρια
Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές
Λοβέρδος: Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα γίνουν εκλογές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις