Τούνη – Ανδριώτου: Μύκονος και… ξερό ψωμί

LIFESTYLE

Τούνη – Ανδριώτου: Μύκονος και… ξερό ψωμί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τούνη - Ανδριώτου:Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ανεβάζουν τον υδράργυρο.

25.07.2020 | 12:02

Τούνη – Ανδριώτου: Περνούν και μόνες τους καλά στην Μύκονο και αυτό φαίνεται. Στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV την Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο φίλες απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Μπορεί να ήταν μόνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδαζαν.  Η Ιωάννα και η Βρισηίδα, οι οποίες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις hot εμφανίσεις τους, κάνουν διακοπές διαρκείας στο νησί των Ανέμων όπου, όπως όλα δείχνουν θα…ξεκαλοκαιριάσουν.

Η πρώην φιναλίστ του My Style Rocks, έχει ήδη επισκεφτεί τη Σαντορίνη, την Κρήτη και την Κέρκυρα και εδώ και μερικές μέρες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις διακοπές στη Μύκονο με την Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς χρειάστηκε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή, λόγω αφόρητων πόνων και υψηλού πυρετού. Η φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, βλέποντας την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει όσο περνούσαν οι ώρες, τη μετέφερε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες. Η Βρισηίδα έκανε αμέσως το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό, αλλά οι γιατροί της συνέστησαν να περάσει το βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς διέγνωσαν μια λοίμωξη στο στομάχι.

Η Δήμητρα έμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει με το κινητό της και να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version