Δέσποινα Βανδή γενέθλια: Ξέφρενο πάρτι με εκλεκτή παρέα

LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή γενέθλια: Ξέφρενο πάρτι με εκλεκτή παρέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δέσποινα Βανδή γενέθλια: Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US γιόρτασε τα γενέθλιά της το βράδυ της Τετάρτης σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η ίδια στο σπίτι της για λίγους και εκλεκτούς, από το πλευρό της δεν έλειπε η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδου.

24.07.2020 | 09:24

Δέσποινα Βανδή γενέθλια: Τα 51α γενέθλια της γιόρτασε την Τετάρτη η Δέσποινα Βανδή μαζί με την υπέροχη παρέα της. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US νιώθει ευλογημένη για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της καθώς έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της μόνο για λίγους και καλούς της φίλους!

Η κολλητή της Μάνια Ντέλου, τις έφτιαξε μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα του επιτραπέζιου Scrabble, μιας και είναι το αγαπημένο της παιχνίδι. Φυσικά από το πλευρό της, όσο έκοβε την τούρτα της δεν έλλειπε η κόρη της, Μελίνα, με την οποία είναι πραγματικά αχώριστη. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Δέσποινα Βανδή, ως λάτρης των social media ανέβασε στο προφίλ της στο instagram φωτογραφίες από το πάρτι γράφοντας χαρακτηριστικά «Να μεγαλώνουμε με υγεία χαρά πάθος για τη ζωή και να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για τις ευχές σας!!!».

    

Δείτε ακόμη

Μύρωνας Στρατής: «Το Fagaki γίνεται… μωράκι!» (vid)
Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται η Κόνι Μεταξά (vid)
Το ξέσπασμα της Ζέτας Δούκα για την μαύρη επέτειο στο Μάτι (pic)
Exit mobile version