Ζέτα Δούκα ίνσταγκραμ: Το οργισμένο της μήνυμα για την επέτειο στο Μάτι

LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα ίνσταγκραμ: Το οργισμένο της μήνυμα για την επέτειο στο Μάτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζέτα Δούκα ίνσταγκραμ: Το δικό της μήνυμα για την μαύρη επέτειο στο Μάτι θέλησε να δώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, η Ελληνίδα ηθοποιός.

23.07.2020 | 22:45

Ζέτα Δούκα ίνσταγκραμ: Το δικό της μήνυμα για την μαύρη επέτειο από τις φωτιές στο Μάτι έστειλε η Ζέτα Δούκα. Πριν δυο χρόνια, στις 23 Ιούλη του 2018 όταν η χώρα δοκιμάστηκε από μια μεγάλη τραγωδία στο Μάτι με σπίτια να τυλίγονται στις φλόγες και ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν ξεχνά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η χώρα, τον κόσμο που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του, αλλά και την τραγωδία που ακόμη και σήμερα είναι επίκαιρη μιας και δεν σταματούν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για λάθη και προσπάθειες συγκάλυψης.

Η ίδια λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μάτι 23/7/2018…Σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μια μέρα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους 102 συνανθρώπους μας που πέθαναν μαρτυρικά, αλλά και μια μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν και κυρίως- όσα ειπώθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες, που πρέπει οπωσδήποτε να αποδοθούν! Ας μας γίνει μάθημα και ποτέ να μην επαναληφθεί!».

 

Δείτε ακόμη

Οι ευχές της Μελίνας Νικολαΐδη στην μητέρα της Δέσποινα Βανδή (pic)
Αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother – Το εντυπωσιακό σπίτι και ο… Μικρούτσικος
Ρούλα Κορομηλά για Καστελόριζο: “Είμαστε μόνοι μας»
Exit mobile version