Αίγυπτος κορονοϊός: Άλλοι 40 νεκροί από τον φονικό ιο

ΚΟΣΜΟΣ

Αίγυπτος κορονοϊός: Άλλοι 40 νεκροί από τον φονικό ιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Αίγυπτος κορονοϊός: 40 νέα θύματα από τον φονικό ιό θρηνεί η Αίγυπτος μέσα σε 24 ώρες ανεβάζοντας τους θανάτους συνολικά στους 4.480.

24.07.2020 | 08:29

Αίγυπτος κορονοϊός: Άλλοι 40 άνθρωποι προσετέθησαν στα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας σε 4.480 συνολικά τους θανάτους στη χώρα εξαιτίας της COVID-19. Παράλληλα, καταγράφηκαν 668 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις 90.413 περιπτώσεις. Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στα εστιατόρια. Σημειώνεται ότι στην Αίγυπτο παρατείνεται η ώρα λειτουργίας για τα εστιατόρια και τις καφετέριες, από την ερχόμενη Κυριακή και με αυξημένη πληρότητα στο 50%.

Πάντως, τα εμπορικά καταστήματα θα συνεχίσουν να κλείνουν στις 10 το βράδυ, όπως αποφάσισε η αιγυπτιακή κυβέρνηση, ενώ στους κινηματογράφους και τα θέατρα θα συνεχιστεί το μέγιστο ποσοστό πληρότητας στο 25%. Το κλείσιμο δημόσιων παραλιών και πάρκων θα παραμείνει σε ισχύ, με μία πιθανότητα να ανοίξουν μετά την εορτή του Μεγάλου Μπαϊραμιού, από τις αρχές Αυγούστου. Παράλληλα, από τον Οκτώβριο, τα συνέδρια θα επιτρέπονται στη χώρα με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό 50 συμμετεχόντων, ενώ σε εθνικό επίπεδο συνεχίζεται να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Δείτε ακόμη

Κορονοϊός Βραζιλία: Νέο “χτύπημα” για την υδροξυχλωροκίνη
Θλιβερή μέρα για την Ορθοδοξία – 86 χρόνια μετά, η Αγιά Σοφιά ανοίγει ως τζαμί
Κορονοϊός: Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σε 24 ώρες εδώ και τρεις μήνες στην Αυστραλία
Ελληνοτουρκική κρίση: Άνγκελα Μέρκελ, ο “μεγάλος παίκτης”
Exit mobile version