AEK – μεταγραφές: Μένει ο “Τσίγκρι”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – μεταγραφές: Μένει ο “Τσίγκρι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

AEK - μεταγραφές: Ο 34χρονος Ουκρανός στόπερ τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο

24.07.2020 | 21:01

AEKμεταγραφές: Δεν πάει πουθενά ο Τσιγκρίνσκι! Ο Ουκρανός στόπερ τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της «ένωσης» το 2016 και η επόμενη σεζόν θα είναι η 5η  του στην ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην διάρκεια της εβδομάδας.

Ο «Τσίγκρι» έχει αγωνιστεί 26 φορές φέτος και έχει πετύχει τρία γκολ. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην άμυνα της ομάδας και συνέβαλλε τα μέγιστα στο κυνήγι της 2ης θέσης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ  τρέφουν σεβασμό προς το πρόσωπο του και ήθελαν να τον κρατήσουν για ακόμα ένα χρόνο. Ο Μάσιμο Καρέρα τον εμπιστεύεται και ο ίδιος θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

AEK – μεταγραφές: Προπονητής

Ο Τσιγκρίνσκι είναι ένας προπονητής εντός γηπέδου και κάνει του συμπαίχτες του καλύτερους. Αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τους, όταν τον έχουν δίπλα τους. Εξίσου σημαντικό είναι και το ήθος του 34χρονου, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και τα λόγια του προς στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, αφού του δήλωσε πως: «για μένα δεν μετράνε τα νούμερα, δεν μετράνε τα χρήματα, αυτό που μετράει είναι η επιθυμία μου να συνεχίσω σε αυτό το κλαμπ».

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Μίλαν και Αταλάντα για τη δόξα και όχι μόνο
Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»
Exit mobile version