Μάρκου ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μετά τη χειρονομία – “Δεν μετανιώνω”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρκου ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας μετά τη χειρονομία – “Δεν μετανιώνω”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάρκου ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βασίλης Κικίλιας προχωρά σε κατάθεση τροπολογίας για την καρατόμηση του βουλευτή από το ΚΕΣΥ.

23.07.2020 | 13:46

Μάρκου ΣΥΡΙΖΑ:  Σε αναδιάρθρωση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας προχωρά ο Βασίλης Κικίλιας μετά την άρνηση του προέδρου του και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Μάρκου να παραιτηθεί όπως του ζητήθηκε μετά τα όσα χυδαία έκανε την Τετάρτη στη Βουλή. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο υπουργός Υγείας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μάρκου «μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του» – καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ «έχετε την κ…αρα σας ανοιχτή, να» – αλλά αυτός αρνήθηκε. Για το λόγο αυτό η τροπολογία για την αναδιάρθρωση του ΚΕΣΥ θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα αντί του Σεπτεμβρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. «Όσο για την ιδιότητα του βουλευτή, ας τον κρίνουν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και οι σύντροφοί του» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Ο βουλευτής, υποστήριξε ότι “εντελώς ξαφνικά και χωρίς να του έχω απευθυνθεί ή να έχω κάνει κάποιον υπαινιγμό, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άρχισε να φωνάζει ότι είμαι διαπλεκόμενος, ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα μου, έχω φτιάξει επιτροπές που με φτιάχνουν υπαινισσόμενος ό,τι θέλει και καταγγέλλοντάς με ως άρχοντα της διαπλοκής. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα και ούτε πρόκειται να το ανεχτώ και στο μέλλον”.

Μάρκου: Καθένας ερμηνεύει όπως ένα έργο τέχνης…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αρχικά δεν έδωσε σημασία, ωστόσο όπως λέει, “συνέχιζε επί 3λεπτο, 4λεπτο ενώ εγώ έβγαινα από τη Βουλή… Όταν εις επήκοον πολλών βουλευτών φωνάζει ότι είμαι διαπλεκόμενος, αυτό το πράγμα δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι”. “Ομολογώ ότι η αντίδρασή μου ήταν έντονη”, είπε ο Κωνσταντίνος Μάρκου, ενώ ερωτηθείς εάν έχει μετανιώσει γα αυτή τη συμπεριφορά του, απάντησε “όχι”. Σχετικά με τη φράση που χρησιμοποίησε, σημείωσε πως είπε “τι μιλάς εσύ που είσαι ανοιχτός”, για να διευκρινίσει ότι εννοούσε “πολιτικά ανοιχτός”. Αναφορικά με τις χειρονομίες του, τόνισε πως “καθένας ερμηνεύει όπως ένα έργο τέχνης. Με τις κινήσεις μου οι χυδαίοι διάβασαν χυδαιότητα, κάποιοι άλλοι δεν διάβασαν τίποτα συγκεκριμένο”.

“Αν δείτε πάλι το βίντεο θα δείτε ότι η πρώτη αντίδραση του προέδρου της Βουλής ήταν ‘δεν είδα δεν άκουσα τίποτα’. Μετά έτρεξαν κάτι παρακεντέδες και του είπαν να κάνει αυτό που έκανε”, είπε ο ίδιος, περιγράφοντας τα όσα ακολούθησαν.

Δείτε ακόμη

“Σας κάναμε τον κ@@@ να”, 7.000 ευρώ – Χαμός στο Twitter για τον Μάρκου
Άδωνις: Τόσο γελοίοι είστε – Πολάκης: Είμαστε με τον Βελουχιώτη και όχι με τον Παττακό
“Ηθικό πλεονέκτημα” – Το tweet Κωνσταντινόπουλου για τη χυδαιότητα Μάρκου
Exit mobile version