Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Μάρκου χειρονομία: Διεκόπη η συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μάρκου χειρονομία: Διεκόπη η συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο

Κώστας Μάρκου χειρονομία: «Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου» αντέδρασε ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας.

Κώστας Μάρκου χειρονομία: Ο κακός χαμός πριν καλά – καλά αρχίσει η Ολομέλεια της Βουλής, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου να βγαίνει εκτός εαυτού με μια χυδαία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Κώστας Μάρκου απευθυνόμενος στον συνάδελφό του από το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο τού έκανε μια άσεμνη χειρονομία λέγοντάς του «σας τον κάναμε τον κ@@@ να» κάνοντας και την αντίστοιχη κίνηση.

Αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στην αίθουσα της Ολομέλειας με όλους τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ να σηκώνονται όρθιοι και να διαμαρτύρονται έντονα για την απαράδεκτη αυτή κίνηση. Ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ντροπή, Ντροπή Ντροπή

Ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας τον απέβαλε από την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε από την αίθουσα. Βγείτε από την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προκάλεσε το μένος την οργή του κ. Μάρκου με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή τη χυδαία κίνηση ήταν το γεγονός ότι είχε πληροφορηθεί ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα «λαμόγιο».

Δείτε ακόμη

Τόσκας: Ο υπουργός που “έψαχνε λάθη και δεν έβρισκε”, δεν γνώριζε… τίποτα για το Μάτι
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μέρκελ
Εξελίξεις: Με anti-Navtex απαντούν Ελλάδα και Κύπρος στην Τουρκία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις