Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother 2020 σπίτι: O Χάρης Βαρθακούρης μιλά για το ριάλιτι
LIFESTYLE

Big Brother 2020 σπίτι: O Χάρης Βαρθακούρης μιλά για το ριάλιτι

Big Brother 2020 σπίτι: Το Big Brother επιστρέφει ενισχυμένο, καθώς πλέον θα βλέπουμε τους παίκτες να συμμετέχουν σε παιχνίδια και δοκιμασίες με χιούμορ και αγωνιώδη διάθεση.

Big Brother 2020 σπίτι: Το Big Brother είναι προ των πυλών και όλα είναι έτοιμα για να βγει στις μικρές οθόνες. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή τόσο για το παιχνίδι αλλά όσο και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Τους παίκτες δεν τους έχω δει ποτέ από κοντά. Οι κάτοικοι του σπιτιού θεωρώ ότι απεικονίζουν πλήρως μια κοινωνία. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ηλικιών. Ο νεότερος είναι 19 και ο μεγαλύτερος 54.

Θα υπάρχει και ένα πάνελ, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε το κοινό που θα θέλαμε να έχουμε. Ξέρω ότι το κανάλι είναι σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οπότε δεν μπορούμε να προεξοφλούμε ότι θα είναι. Εφόσον είναι, αν όλα πάνε καλά, ο ρόλος του θα είναι αυτός που ανέφερε προηγουμένως. Θα είναι ο ένας από τους δύο ή τρεις σχολιαστές.
Όταν ήμασταν έτοιμοι να βγούμε τον Μάρτιο στον αέρα πέταξα στο σύμπαν μια ευχή ότι «σε παρακαλώ κάνε κάτι να πάρουμε μια μικρή παράταση, γιατί ένιωθα ότι κανείς δεν ήταν έτοιμος στην αρχική ημερομηνία και το σύμπαν μου έστειλε μια πανδημία… δεν ήθελα κάτι τόσο πολύ.

Ξέρω ότι μελετούσαν τις εκδοχές της Ισπανίας και της Ιταλίας που δεν είναι ένας «ορφανός» παρουσιαστής μόνος του, αλλά έχει το πάνελ, δεν σας κρύβω ότι και τότε πέταξα στο σύμπαν «τι ωραία, ένας από αυτούς να ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος». Όταν κάποια στιγμή μου είπαν ότι συζητούν αυτό, πέταξα από τη χαρά μου. Θεωρώ ότι είναι και ένας εμμέσος τρόπος να μου παραδώσει αν θέλεις και μια σκυτάλη. Η πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι αρχές Σεπτέμβρη», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης σχετικά με το Big Brother.

Big Brother: 100.000 ευρώ!

Το Big Brother, λοιπόν, έρχεται ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την 30η Αυγούστου. Οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν στο live της Κυριακής για το ποιος αποχωρεί, ενώ λόγω covid το show θα διαρκέσει περισσότερο και θα φτάσει μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Ακόμη, θα δούμε και προσθήκες ακόμη κι όταν το παιχνίδι θα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι κάμερες θα καταγράφουν 23 ώρες το 24ωρο. Ένας όμως θα καταφέρει να βγει νικητής και να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έχοντας αντέξει τις απαιτήσεις του! Και γι’ αυτόν τον λόγο θα ανταμειφθεί με 100.000 ευρώ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις