Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ολα για την 4άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ολα για την 4άδα

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με φόντο τα αστέρια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι do or die!

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με φόντο τα αστέρια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι do or die! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Λέστερ. Έχουν, ωστόσο, ένα παιχνίδι λιγότερο και τη δυνατότητα την προσπεράσουν με τρίποντο απόψε! Προέρχονται από την ήττα στον ημιτελικό κυπέλλου και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Εχουν, ως εκ τούτου, μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στην 4η θέση και να πάρουν το πάνω χέρι στην υπόθεση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, τα «σφυριά» βρίσκονται στην 16η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και μαθηματικά. Έχουν ένα σερί δύο νικών, που θα προσπαθήσουν να το επεκτείνουν.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λίβερπουλ και Τσέλσι

Λίγες ώρες αργότερα, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι στο Άνφιλντ, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, ωστόσο, θα κυνηγήσουν μια νίκη γοήτρου. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία και θέλουν να πετύχουν μια νίκη γοήτρου. Από την άλλη, οι «μπλε» βρίσκονται στην 3η θέση με 1 βαθμό διαφορά από τις Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προέρχονται από την μεγάλη νίκη στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» και με τη νίκη σήμερα θα έρθουν πιο κοντά στην εξασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωση-επιστολή ΚΑΙ η Περιφέρεια για τον τελικό-ανέκδοτο
Καυστική απάντηση της ΑΕΚ με επιστολή στην επιστολή του Ολυμπιακού
Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός, κάλεσε την ΑΕΚ να παίξουν Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις