Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπογδάνος – Ακρίτα: Μήνυση κατά της δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Μπογδάνος – Ακρίτα: Μήνυση κατά της δημοσιογράφου

Μπογδάνος - Ακρίτα: Μήνυση και κατά της Έλενας Ακρίτα μετά την ανάρτησή της προαναγγέλλει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μπογδάνος – Ακρίτα: Μήνυση κατά της Ελενας Ακρίτα κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε νομικά εναντίον της δημοσιογράφου εξαιτίας μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter στην Ελενα Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας ναζιστικό το ποστ της δημοσιογράφου, απειλώντας ότι θα κινείται διά της νομικής οδού για κάθε υβριστή που στοχοποιεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά του.

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε και σε αυτό το tweet με νέα της ανάρτηση: «Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος… Έχει δίκιο! Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: “Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος”…».

Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…

Julkaissut Elena Akrita Sunnuntaina 19. heinäkuuta 2020

Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’ Έχει δίκιο! Τού…

Julkaissut Elena Akrita Maanantaina 20. heinäkuuta 2020

Μπογδάνος κατά ΕΣΗΕΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν παρέλειψε να τα βάλει και με την ΕΣΗΕΑ, η οποία νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία στηρίζει δημοσιογράφους μέλη της οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του βουλευτή της ΝΔ.

Ο βουλευτής είχε επιτεθεί και στην Ελευθερία Κουμάντου για ρεπορτάζ της σχετικά με τη διαδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης και εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου, για ανάρτηση.

“Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη

Έντονες ήταν η αντιδράσεις κομμάτων της Αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για “πλήρη κάλυψη του βουλευτή από τον Στέλιο Πέτσα” και τον Γιάνη Βαρουφάκη να τονίζει σε δική του ανάρτηση ότι “η ΝΔ, επενδύοντας στην ακροδεξιά ξενοφοβία της, απαιτεί τώρα πογκρόμ δημοσιογράφων”.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε: “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον τρόπο του δημοσίου διαλόγου του κ. Μπογδάνου με δημοσιογράφους σε κοινωνικά δίκτυα, σε συνέχεια όσων έχουμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ένα δημοσίευμα, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, για αυτό καλέσαμε άλλωστε και την κ. Γεροβασίλη να προβεί σε μηνύσεις για το Μάτι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις