Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Μια άλλη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Μια άλλη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Γνωστά και άγνωστα περιστατικά της πολιτικής μας ζωής σχολιασμένα με την ιδιαίτερη ματιά του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου.

Παραπολιτικά: Ένα από τα συγκλονιστικότερα στοιχεία που μάθαμε μέσω των ηχογραφημένων συνομιλιών για την τραγωδία στο Μάτι ήταν ότι για να πετάξουν τα εναέρια μέσα και να συνδράμουν στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς θα πρέπει ο διοικητής της περιοχής να είναι «αρεστός» στην ηγεσία, γιατί αλλιώς υπάρχει και η δυνατότητα να μην απογειωθούν ποτέ τα πτητικά μέσα του πυροσβεστικού σώματος.

Πολύ σωστά η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου και του αρμόδιου υπουργού δήλωσε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του ΣΤΕ και θα επιστρέψει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους. Ωστόσο, εδώ υπάρχουν δύο ερωτήματα: πρώτον αν θα πάρουν τα χρήματα και αυτοί που δεν έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και δεύτερον αν τα χρήματα θα τα πάρουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ή θα πρέπει να περιμένουν μια πενταετία.

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Παραπολιτικά: Σε ασπρόμαυρο φόντο

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του κυκλοφόρησε την τρίτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής. Ο πρωθυπουργός σε κάποια διακοπή της συνεδρίασης είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, η οποία απαθανατίστηκε σε ασπρόμαυρο φόντο. Στην φωτογραφία διακρίνονται πάντως εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αριστοτελία Πελώνη, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες Θανάσης Μπακόλας και η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή.

 Παραπολιτικά: Στο Λουτράκι για μπάνια

Τις καλοκαιρινές του διακοπές φαίνεται ότι ξεκίνησε ο Νίκος Παππάς, που παρά το γεγονός ότι έχουν ακουστεί πάρα πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, έδειχνε χαλαρός και χαμογελαστός . Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Λουτράκι με καλοκαιρινό outfit!

40

Γενέθλια είχε πριν μερικές ημέρες η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του διαδικτύου γράφοντας «Έφτασαν και τα 40. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας». Η κα Κεραμέως γιόρτασε τα γενέθλιά της με στενούς της συνεργάτες οι οποίοι μάλιστα της έφτιαξαν μια μεγάλη τούρτα με τα αρχικά του ονόματός της.

Δείτε ακόμη

Αποκαλύψεις σοκ και αγωγές για την τραγωδία στο Μάτι
Τετραήμερο θρίλερ για το Ταμείο Ανάκαμψης
Οργή Μητσοτάκη για την επιχείρηση συγκάλυψης στο Μάτι: «Όσα αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις