Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μεθύσι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μεθύσι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Ο πρωταθλητής έδωσε χαρά στον κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την φιέστα του 45ου τίτλου

19.07.2020 | 23:27

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 3-0 και έδωσε χαρά στον κόσμο του, που είχε μαζευτεί έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την φιέστα του 45ου πρωταθλήματος του. Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι, ωστόσο, έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη. Από την άλλη, η ΑΕΚ που ήθελε μόνο τη νίκη έκανε ένα κακό παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με πατημένο το γκάζι και από νωρίς έδειξαν τι θα ακολουθήσει. Στο 10’ ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ μετά από όμορφη ασσίστ του Φορτούνη. Ο Ραντζέλοβιτς με όμορφο τελείωμα σφράγισε το αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες, κάνοντας το 2-0 στο 21’.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στο β΄ ημίχρονο

Στο β μέρος, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πιέσει τους γηπεδούχους. Όμως, δεν κατάφερε να πατήσει στην περιοχή τους και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ μέσω μακρινών σουτ. Στο 73’ ο Καμαρά σημείωσε το τελικό 3-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Μετά το γκολ, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τον Ολυμπιακό να κρατάει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ομάδα του Καρέρα αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο και συμβιβάστηκε με το αποτέλεσμα αυτό. Θα πρέπει να βελτιωθεί για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βαλμπουενά (10’), Ραντζέλοβιτς (21’), Καμαρά (73’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα (Παπαδόπουλος 74’), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (Τοροσίδης 74’), Ραντζέλοβιτς (Μασούρα 62’), Φορτούνης (Χριστοδουλόπουλος 89’), Ελ Αραμπί (Μπουχαλάκης 62’)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Σιμόες, Αλμπάνης (Κρίστισιτς 46’), Βέρντε (Λιβάγια 61’), Μάνταλος (Σαμπανάτζοβιτς 86’), Αραούχο (Ολιβέιρα 61’)

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου
Exit mobile version