Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν “Χ”αλάστηκαν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν “Χ”αλάστηκαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Στο μπαράζ με ισοπαλία στην AEL FC Αρένα η Ξάνθη - Οριστικά τρίτη η Λάρισα, απέφυγαν τον υποβιβασμό οι Ακρίτες

18.07.2020 | 22:39

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Δεν (Χ)αλάστηκαν  Λάρισα και Ξάνθη. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο 0-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Λάρισα παρέμεινε στην 3η θέση των πλέι άουτ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν να δουν ποια απόφαση θα ληφθεί ή αν θα υπάρξει κάποια αναδιάρθρωση. Ενώ, αξιοσημείωτο είναι πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού ακούστηκε ο …ύμνος του ΠΑΟΚ.

Στα του αγώνα, οι «βυσσινί» που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι έπαιξαν δυνατά και κυνήγησαν ένα γκολ. Οι Ακρίτες που ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα αρκέστηκαν σε έναν αμυντικό ρόλο και προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το β΄ μέρος

Στο β μέρος, το παιχνίδι είχε τον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Λάρισας να έχει τον πρώτο λόγο. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στο 61’ με τον Σεσέροβιτς. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι δύο ομάδες έριξαν το ρυθμό τους, προσπάθησαν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωστάρας (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Ηπείρου), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Λάρισα (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς (Μιχαήλ 83’), Ζίζιτς, Ηλιάδης, Φιλίπ, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (Λουφάκης 76’), Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους

Ξάνθη (Ν. Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Στάρτζεον, Τερκί, Ντε Αμορίμ (Σόσα 89’), Τζουρίτσκοβιτς (Κάστρο 84’), Κοβάτσεβιτς, Γκαργκαλατζίδης (Φοσέ 70’).

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!
Exit mobile version