ΑΕΚ – Καρέρα: “Δύο τελικοί ενόψει”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΕΚ – Καρέρα: “Δύο τελικοί ενόψει”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - Καρέρα: Για την απόφαση της διοίκησης περί μη ένστασης: “Ασχολούμαι με όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα άλλα δεν με αφορούν”

18.07.2020 | 00:14

ΑΕΚΚαρέρα: Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την υπόθεση της ένστασης της ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε την άποψη του για την απόφαση της ομάδας του να μην καταθέσει ένσταση για τα ληγμένα δελτία υγείας των παιχτών του ΠΑΟΚ, χάνοντας έτσι την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 56χρονος ξεκαθάρισε: «Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Όπως είχα πει οι παίκτες μου προσπάθησαν, έκαναν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη, δεν τα κατάφεραν, τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο. Είναι δύο τελικοί και πάμε να τους κερδίσουμε».

Για το αν η επιλογή του 3-4-3 απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ο λόγος του κακού πρώτου ημιχρόνου, απάντησε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Και στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, παίξαμε καλά. Δεν το πιστεύω ακόμα και αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα».

Για την υπόθεση των δελτίων και την απόφαση της ομάδας του, επισήμανε πως: «Η δουλειά μου είναι προπονητής και άρα να προπονώ τους παίκτες που το κλαμπ μου διαθέτει. Ότι είναι εξωτερικό δεν με αφορά, εγώ ασχολούμαι με όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι προβλήματα που δεν αφορούν εμένα».

ΑΕΚ – Καρέρα: “Δύο νίκες με Ολυμπιακό”

Ενώ, για το αν θα επηρεάσει την ψυχολογία της ΑΕΚ είπε: «Η δουλειά μου, η ευθύνη μου είναι να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν πως δεν πρέπει να πέσει η ψυχολογία. Kαι να καταλάβουν πως έχουμε δύο ακόμη τελικούς που πρέπει να κερδίσουμε. Να είναι συγκεντρωμένοι, να παίξουν με ένταση και να κρατήσουν ψηλά την ψυχολογία τους».

Αναφορικά με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε πως: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, αυτή είναι η δουλειά μας, για αυτό είμαστε εδώ για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι δύο τελικοί και πάμε να τους κερδίσουμε. Θέλω τη νίκη και στα δύο ματς, θέλω να κερδίζω».

Επίσης, πρόσθεσε: «Είναι δύο τελικοί και πάμε να τους κερδίσουμε. Θέλω τη νίκη και στα δύο ματς, θέλω να κερδίζω. Άμα χάσουμε θα είναι επειδή η αντίπαλη ομάδα θα είναι καλύτερη. Θέλω να κερδίζω ακόμα και αν είναι φιλικός αγώνας».

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!
Exit mobile version