Λα Λίγκα – φινάλε: Κλειδώνουν Ευρώπη-υποβιβασμός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – φινάλε: Κλειδώνουν Ευρώπη-υποβιβασμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - φινάλε: Η σωτηρία της Λεγανές κρίνεται από τη Ρεάλ, η Ευρώπη για τη Χετάφε περνάει από τη Βαλένθια - Γρανάδα και Μπιλμπάο μόνο για νίκη και ίσως δεν φτάσει!

19.07.2020 | 17:04

Λα Λίγκα – φινάλε: Τελευταία αγωνιστική στην Λα Λίγκα, με ανοιχτά μέτωπα. Η Γρανάδα αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα παλέψει για μία νίκη, που μπορεί να την στείλει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι, που κάνουν μια πολύ καλή σεζόν, βρίσκονται στην 9η θέση. Είναι ισόβαθμοι με την Βαλένθια στους 53 βαθμούς και έχουν 1 βαθμό διαφορά από την 7η Χετάφε. Απόψε, οι Ανδαλουσιανοί θέλουν τη νίκη και ελπίζουν σε στραβοπάτημα των άλλων δύο (έχουν δύσκολο έργο), για να βγουν Ευρώπη. Από την άλλη, η Μπιλμπάο βρίσκεται στην 10η θέση με 51 βαθμούς και είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά. Έχει το μυαλό της στραμμένο στον τελικό του κυπέλλου, ωστόσο, θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την Γρανάδα, αφού θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη.

Η Εσπανιόλ κοντράρεται με την Θέλτα σε ένα παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι ποντάρουν την παραμονή τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι έκαναν κακή σεζόν, αφού είναι οι ουραγοί και έχουν υποβιβαστεί ήδη, ωστόσο, θέλουν να κλείσουν με καλή εμφάνιση την σεζόν και θα βάλουν δύσκολα στην Θέλτα. Από την άλλη, οι Γαλικιανοί βρίσκονται στην 17η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Λεγκανές. Μπορεί να έκαναν κακή σεζόν, όμως έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση παραμονής. Προέρχονται από δύο ήττες και απόψε θα κυνηγήσουν τη νίκη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Λα Λίγκα – φινάλε: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αλαβές αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ την υποδέχεται την Μπέτις, η Βιγιαρεάλ κοντράρεται με την Εϊμπάρ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Σοσιεδάδ, η Λεγκανές υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Λεβάντε κοντράρεται με την Χετάφε. η Οσασούνα, τέλος, παίζει με την υποβιβασμένη Μαγιόρκα και η Σεβίλλη υποδέχεται την Βαλένθια που θέλει διπλό και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βγει Ευρώπη.

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου
Exit mobile version