Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σώθηκε με τρίποντο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σώθηκε με τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Ο Παναιτωλικός 1-0 τον Βόλο στο Αγρίνιο με Ντουάρτε - Έμεινε στην κατηγορία πανηγυρικά η ομάδα του Αγρινίου ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων

18.07.2020 | 22:05

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες υποδέχτηκαν τον Βόλο και επικράτησαν με 1-0. Τα «καναρίνια» χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό από το σημερινό παιχνίδι. Έτσι, με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην Σούπερ Λιγκ, αφού τερμάτισαν στην 6η θέση των πλέι άουτ με 5 βαθμούς διαφορά από την Ξάνθη. Από την άλλη, ο Βόλος είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος οι ομάδες ήταν νευρικές και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Σε μία από αυτές τα «καναρίνια» εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της άμυνας του Βόλου και άνοιξαν το σκορ. Ο Ντουάρτε πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, κάνοντας το 1-0 στο 31’.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Η επανάληψη

Στο β μέρος, το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Βόλο να γίνεται πιο απειλητικός. Όμως, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Οι δύο προπονητές εμπιστεύτηκαν νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους πέρασαν στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αντέξει στην πίεση που του έβαλε ο Βόλος και πήρε το θετικό αποτέλεσμα που τον κράτησε στην κατηγορία και τη  νέα σεζόν 2020-21. Καλή η διαιτησία, δεν αντιμετωπισε προβλήματα ο Τζοβάρας.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ντουάρτε (31’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Φίλος (Βοιωτίας), Ζήρδας (Αθηνών), VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ (Τσιγγάρας 79’), Ντουάρτε (Μπελεβώνης 80’), Ντάλσιο, Αριγίμπι (Άλβαρες 61’), Ρόσα (Μουνιέ 61’), Μπαΐροβιτς (Καββαδίας 89’).

ΒΟΛΟΣ (Στ. Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος (λ. τ. Κορέλας 70’), Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης (Μπάλλας 89’), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (Ζοάο 55’).

Δείτε ακόμη:

Αγγλία: Με τρόπαιο το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό!
Αταλάντα για τη 2η θέση Μίλαν, Σασσουόλο  σε ευρωπαϊκούς διαγκωνισμούς!
Ωρα κρίσης για σωτηρία, μπαράζ και υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ!
Exit mobile version