Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Τουλουπάκη: Για “δικαστικό πραξικόπημα της ακροδεξιάς” μιλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Τουλουπάκη: Για “δικαστικό πραξικόπημα της ακροδεξιάς” μιλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης - Τουλουπάκη: Την Ελένη Τουλουπάκη υπαρασπίζεται ο Παύλος Πολάκης και χαρακτηρίζει "δικαστικό πραξικόπημα της ακροδεξιάς" τη δίωξη που της ασκήθηκε.

Πολάκης – Τουλουπάκη: Την Ελένη Τουλουπάκη υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει “πραξικόπημα της δεξιάς” τη δίωξη που ασκήθηκε στην εισαγγελέα Διαφθοράς και να απειλεί ότι η “άλλη φορά θα είναι αλλιώς”. Όπως γράφει στην ανάρτησή του το “δικαστικό πραξικόπημα της ακροδεξιάς δεν θα περάσει!!! Θέλουν να καθαρίσουν αυτούς που χρεωκόπησαν και λεηλάτησαν τη χώρα!!…Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς!!”.

Στο θέμα αναφέρθηκε από το Αργοστόλι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε διάλογο με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειχνε την Εφημερίδα των Συντακτών που έχει στο πρωτοσέλιδό της το θέμα της ποινικής δίωξης στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς. “Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ. Unacceptable”, σημείωσε χαρακτηριστικά για τη στάση του κόμματος στο θέμα. “Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα” σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις