Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ξανά ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM 2

LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ξανά ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο η Κάτια Ταραμπάνκο είναι και πάλι ερωτευμένη όπως δήλωσε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής Happy Day.

17.07.2020 | 23:01

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τις τελευταίες της δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day. Η νικήτρια του περσινού GNTM Κάτια Ταραμπάνκο (μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου) λίγους μήνες μετά το χωρισμό από τον Γιώργο Λάγιο είναι και και πάλι φουλ ιν λοβ και μάλιστα με κούκλο νεαρό που βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού χώρου. «Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και συνέχισε: «Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας».

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο αυτή την περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή “Θαλασσόλυκοι”,  που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, μαζί με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Γιάννη Αποστολάκη. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα η ίδια είχε δηλώσει:«Γνωρίστηκα με τα παιδιά, είναι καταπληκτικά. Πιστεύω θα υπάρχει μία αρμονική συνεργασία μεταξύ μας. Δε φοβάμαι, θέλω να αποδείξω ότι έκαναν καλά που με επέλεξαν στην ομάδα».

Δείτε ακόμη

Η Ζέτα Δούκα δείχνει τα σημάδια από την επέμβασή της – “Νιώθω ξεχωριστή”
Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά του ΣΚΑΙ – «Είναι ανέντιμο και άκομψο»
Ο Νick Hard Χαρδαλιάς πήγε… Χαρδαλιά – Άκρως εντυπωσιακή η σύζυγός του
Exit mobile version