Προκόπης Παυλόπουλος σελίδα: Το ανορθόγραφο presidensy.gr και το “ντροπή” της Ακρίτα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκόπης Παυλόπουλος σελίδα: Το ανορθόγραφο presidensy.gr και το “ντροπή” της Ακρίτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Προκόπης Παυλόπουλος σελίδα: Η αποκάλυψη ότι κατοχυρώθηκε ένα domain name με τον τίτλο www.presidensy.gr προκαλεί ερωτήματα αφού ουσιαστικά δύναται να θεωρηθεί ως παραπλανητικό.

15.07.2020 | 09:57

Προκόπης Παυλόπουλος σελίδα: Ανάρτηση στο Facebook, με την οποία καταφέρεται εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, έκανε η Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσίευμα για την προσωπική ιστοσελίδα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, η κ. Ακρίτα έγραψε συγκεκριμένα: “Ντροπή κύριε Παυλόπουλε. Κατοχύρωσε ο τύπος το presidenSy.gr – αντί το presidenCy.gr που είναι το επίσημο της Προεδρίας. Ίδιο όνομα δηλαδή με ένα γράμμα διαφορετικό- το οποίο κάνει ανακατεύθυνση στην προσωπική του ιστοσελίδα με διεύθυνση prokopiospavlopoulos.gr”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τα parapolitika.gr, ο Προκόπης Παυλόπουλος κατοχύρωσε το presidensy.gr -ίδιο όνομα με ένα γράμμα διαφορετικό με το presidency.gr, που είναι το επίσημο σάιτ για τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας – το οποίο κάνει ανακατεύθυνση στην προσωπική του ιστοσελίδα με διεύθυνση prokopiospavlopoulos.gr.

Στο προσωπικό site του Προκόπη Παυλόπουλου παρότι ανανεώνεται διαρκώς κυριαρχεί το αυστηρό του μήνυμα προς την Τουρκία κατά την ανακήρυξή του σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών. Ανακήρυξη που έγινε πριν την αποχώρησή του από την προεδρία και ως εκ τούτου στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση το παραπλανητικό domain name και η απ ευθείας σύνδεσή του με το προσωπικό site του Προκόπη Παυλόπουλου προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις

Δείτε ακόμη
“Θέλει να πάρει σπίτι με την αποζημίωση” – Το Twitter κάνει “κομματάκια” τον Παπαδημούλη για τη μήνυση
Γιάνης – Δανάη: Μπαντάνες, κάμπριο και… thump up
“Κούλη, αυτό δεν θα περάσει έτσι” – Έξαλλοι οι.. νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ
Exit mobile version