Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά Εξάρχεια: Φωτογραφίες σοκ
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά Εξάρχεια: Φωτογραφίες σοκ

Ναρκωτικά Εξάρχεια: Ποσότητες ναρκωτικών προς πώληση σε χώρους νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου στο κέντρο της Αθήνας.

Ναρκωτικά Εξάρχεια: Με φωτογραφίες-σοκ, συνοδεύει η Αστυνομία τη σύλληψη στην περιοχή των Εξαρχείων 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για εμπορία κάνναβης. Ο συλληφθείς, Σύρος στην καταγωγή, έκρυβε τις συσκευασίες με τα προς διακίνηση και πώληση ναρκωτικά, σε χώρους σχολικών συγκροτημάτων. Συγκεκριμένα, σε σημεία σχολικών κτιρίων επί της οδού Πουλχερίας, όπου στεγάζονται νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο! Ιδιαίτερα μία από τις φωτογραφίες που δίνονται στη δημοσιότητα και αφορά πλαστική συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες έχει τραβηχτεί, εκεί που βρέθηκε, με φόντο το παράθυρο και τα θρανία του σχολικού συγκροτήματος.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Τους περιβάλλοντες χώρους Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου είχε επιλέξει ο διακινητής-άγνωστο ακόμη ποιοι άλλοι εμπλέκονται- για να κρύβει τις ουσίες και μετά τη συμφωνία με τους αγοραστές να τις παραδίδει από σημεία που δεν θα υποπτευόταν εύκολα κανείς. Ωστόσο, ο 26χρονος Σύρος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες, στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 26χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ναρκωτικά Εξάρχεια: Έτοιμες προς πώληση

«Σε επιχείρηση που οργανώθηκε», συνεχίζει η ΕΛ.ΑΣ «κατελήφθη ο ανωτέρω να κατέχει και να έχει επιμελώς αποκρύψει, σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντα χώρου σχολικών κτιρίων, ποσότητες κάνναβης, κατανεμημένες σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση». Κατά την έρευνα της ομάδας των αστυνομικών στον πιο ευαίσθητο χώρο, εκεί που συχνάζουν παιδιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 53 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 41,2 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να αποκαλυφθούν οι προμηθευτές του 26χρονου Σύρου.

Δείτε ακόμη

19.650 μόρια σε καιρό… Covid – Ο πρωταγωνιστής των φετινών Πανελλαδικών, εξηγεί πώς τα κατάφερε
“Κούλη, αυτό δεν θα περάσει έτσι” – Έξαλλοι οι.. νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός 26χρονος στον Βόλο – Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε “κόκκινα” δημοσιεύματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις