Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Διοικητής Νοσοκομείου Κέρκυρας: Μια ακόμα αήθης επίθεση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Διοικητής Νοσοκομείου Κέρκυρας: Μια ακόμα αήθης επίθεση

Πολάκης - Διοικητής Νοσοκομείου Κέρκυρας:

Πολάκης – Διοικητής Νοσοκομείου Κέρκυρας: Μια νέα, τραγική επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, αυτή τη φορά κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί και τη συνάντηση που είχε μαζί του. Αφορμή το γεγονός πως ο διοικητής του Νοσοκομείου, που είναι ΑΜΕΑ. έκανε δώρο στον Πρωθυπουργό ένα πορτρέτο του, με τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύει επίθεση ανάλογη με αυτή που είχε εξαπολύσει και στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Τότε, τον είχε καλύψει πλήρως ο τότε Πρωθυπουργός εγείροντας και θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στη βουλή με αποτέλεσμα να τονίζεται πως ουσιαστικά πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Ζαχαριάδης επέλεξε να σχολιάσει την εικόνα και να παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ Γιονκ Ουν γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και στο θέμα της Αγίας Σοφίας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τη γραμμή Πολάκη ο οποίος πρώτος επιτέθηκε στην κυβέρνηση επιρρίπτοντας ευθύνες για τις εξελίξεις. Όλο και περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μεσαία στελέχη επιλέγουν τον δρόμο της ακρότητας και του λαϊκισμού. Η στήριξη του Νίκου Παππά που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε, μέσα από την ευθεία αντιπαράθεση, έχει οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στη χρήση ακόμη και ακραίων εκφράσεων.

Δείτε το ποστ – Πολλοί αναφέρουν πως πρόκειται για Photoshop

Πρόσφατα ο Παύλος Πολάκης ειρωνεύτηκε τον Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Τσιοδρα και λοιποί της Επιστημονικης επιτροπης και εκεί στον ΕΟΔΥ του Αρκουμανεα ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ;;;;

-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων για τον πληθυσμό εντός της χώρας για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η οικονομία σε περιοχές που δεν υπήρχε κρούσμα …

-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ή τεστ pcr για το rna του ιού για τους τουρίστες- επισκέπτες από χωρες που ενδημεί ακόμα ο ιος , στις πύλες εισόδου ……

Εσεις κάνατε σχέδια επι χαρτου και ντιλ με τις φαρμακευτικές ,αποκλείοντας από τη χρήση ως «αναξιόπιστα» τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες .

Εσεις τα είχατε ΟΛΑ έτοιμα και καλά με μηχανήματα Pcr και κλιμάκια από τον ΕΟΔΥ με τις κινητες μοναδες (αλήθεια τι κάνουν αυτά τα παιδιά )και τώρα με το πρώτο μπαμ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια μου !!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,μας βοηθάει το κλίμα της χώρας ,ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ !!!!

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ,ΟΡΙΣΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ για να αποκλεισθεί η διασπορά από τους τουρίστες-επισκέπτες ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!

ΥΓ ααα να μην το ξεχάσω …και που είστε σε λογικές τιμές οι Προμηθειες ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ …

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις