Serie A – προαναγγελία: Αντίδραση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Αντίδραση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Λατσιο και η Γιουβέντους αναζητούν αντίδραση κι επιστροφή στα τρίποντα μετά τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής

11.07.2020 | 15:37

Serie A – προαναγγελία: Τρεις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Serie A. Η Λάτσιο υποδέχεται την Σασσουόλο σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 7 βαθμούς διαφορά από την Γιουβέντους. Η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Ακόμα, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην την περάσει η Αταλάντα που βρίσκεται πίσω της με δύο βαθμούς διαφορά. Οι «Λατσιάλι» προέρχονται από δύο ήττες και πρέπει να αντιδράσουν.

Από την άλλη, η Σασσουόλο βρίσκεται στην 8η θέση. Θέλει τη νίκη σήμερα για να μπορέσει να μειώσει τη διαφορά από την Μίλαν και να βρεθεί κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων και θέλει να το επεκτείνει.

Serie A – προαναγγελία: Γιουβέντους – Αταλάντα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Γιουβέντους υποδέχεται την Αταλάντα σε ένα δυνατό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του Καμπιονάτο και θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τη διαφορά τους από την δεύτερη Λάτσιο. Προέρχονται από την βαριά ήττα από την Μίλαν, με 4-2. Απόψε θα τα δώσουν όλα για να πάρουν μια σημαντική νίκη. Η Αταλάντα διανύει μια τρομερή σεζόν, βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει τη νίκη για να προσπεράσει την Λάτσιο σε πιθανό στραβοπάτημα της σήμερα. Έχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί.

Η Μπρέσια αντιμετωπίζει την Ρόμα, στο Μάριο Ριγκαμόντι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση και θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Βίωσε την βαριά ήττα από την Τορίνο, ωστόσο, απόψε έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής. Από την άλλη, η Ρόμα είναι στην 5η θέση και θέλει τη νίκη για να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από τη νίκη με την Πάρμα και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας
Exit mobile version