Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Ποια είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Ποια είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Μετά από ένα μεγάλο και συγκινητικό τηλεοπτικό τέλος, η διάσημη παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της, πού αλλού στη Άνδρο.

10.07.2020 | 09:22

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Στην αγαπημένη της Ανδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, εκέι που όλοι όσοι την ξέρουν λένε ότι έχει βρει τον πραγματικό της εαυτό. Μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της, που τα είχε όλα και όλους, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο ησυχαστήριό της στην Ανδρο και απολαμβάνει τις πρώτες μέρες των διακοπών της. Μάλιστα ένα βράδυ η Ελένη Μενεγάκη που έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην ποζάρει με white look σε ένα θερινό σινεμά στη Χώρα της Άνδρου.

«Από μικρό παιδί περίμενα το καλοκαίρι για να πάω θερινό σινεμά! Όταν ερχόμαστε στην χώρα της Άνδρου ότι έργο και αν παίζει εμείς θα το δούμε!», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Η παιδική συνήθεια που λατρεύει μέχρι σήμερα…

Οι διακοπές άρχισαν με την Ελένη πλουσιότερη

Η Ελένη Μενεγάκη, ως γνήσια επαγγελματίας, εξαργύρωσε τη φήμη που «έχτισε» στα περίπου 30 χρόνια καριέρας της, με ένα «χρυσό» τελευταίο συμβόλαιο στον Alpha.
Η παρουσιάστρια, το καλοκαίρι του 2015 δηλαδή την εποχή που το κανάλι ανήκε 100% στον Δημήτρη Κοντομηνά, υπέγραψε ένα από τα τελευταία «χρυσά» συμβόλαια στην ελληνική τηλεόραση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η συμφωνία όριζε καθαρές αποδοχές για την Ελένη Μενεγάκη ύψους 160.000 ευρώ το μήνα, τουτέστιν 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, η Ελένη λέγεται πως λάμβανε περί τις 200.000 ευρώ επιπλέον το χρόνο από τις χορηγίες για την εκπομπή της και την τοποθέτηση προϊόντων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κόστος παραγωγής της εκπομπής «Ελένη» μαζί με τις ετήσιες αμοιβές της παρουσιάστριας έφτανε τα 4 εκατομμύρια ευρώ! Την ημέρα της γιορτής της, η Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή, ύστερα από τριάντα συνεχόµενα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Η Ελένη αποφάσισε να αποχωρήσει. Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα, µόνο εκείνη το ξέρει.

Δείτε το συγκινητικό αντίο της Ελένης

Δείτε ακόμη

Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος που της έχει κλέψει την καρδιά (video)
Σε ταβερνάκι στη Χαλκίδα Βοσκόπουλος & Γκερέκου – Εντελώς αγνώριστος ο ερμηνευτής
Οι ονειρεμένες διακοπές του Παπακαλιάτη στους Παξούς (vid)
Exit mobile version