Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αφροδίτη Γραμμέλη – Πρωινό: Αποχωρεί η δημοσιογράφος από τη Σκορδά
LIFESTYLE

Αφροδίτη Γραμμέλη – Πρωινό: Αποχωρεί η δημοσιογράφος από τη Σκορδά

Αφροδίτη Γραμμέλη - Πρωινό: Το ανακοίνωσε μέσω Facebook.

Αφροδίτη Γραμμέλη – Πρωινό: Την αποχώρησή της από την ομάδα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Facebook η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός βρισκόταν στο πάνελ της πρωινής εκπομπής με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά και όπως ενημέρωσε μέσα από το προσωπικότης προφίλ πως το “Πρωινό” εκείνη τελείωσε οριστικά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στο Facebook: Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το πού θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά.
Υ.Γ. Επίσης μην περιμένουμε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία, υγεία, υγεία να έχουμε.»

Αφροδίτης Γραμμέλη: Τι αναφέρουν από τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το iefimerida, η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από συζητήσεις που ξεκίνησαν τις τελευταίες ώρες προκειμένου να στηθεί η εκπομπή για τη νέα σεζόν.  Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεχίσει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά από τη νέα σεζόν, ενώ καλή είναι η σχέση του καναλιού και με τον Άρη Καβατζίκη. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει το «Πρωινό», με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται εκεί κατά τα τέλη Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις