Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χαμένη ευκαιρία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Χαμένη ευκαιρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Νίκες για Λίβερπουλ (1-3 στην Μπράιτον) και Μάντσεστερ Σίτι (5-0 τη Νιούκαστλ) - Τρίποντο Ευρώπης η Σέφιλντ

09.07.2020 | 00:42

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έχασαν, αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν τα “σφυριά”. Η Γουέστ Χαμ έχασε με 0-1 από την Μπέρνλι, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Γουέστ Χαμ παρέμεινε τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει άμεσα με εμπλοκή σε περιπέτειες σωτηρίας. Η δε Μπέρνλι ανέβηκε στην 8η θέση και γλυκοκοιτάζει μια ευρωπαϊκή θέση!

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν επιθετικά στο παιχνίδι. Ο Ροντρίγκεζ έκανε το 0-1 στο 38’. Στο β μέρος, η κατάσταση δεν άλλαξε και το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό. Η Γουέστ Χαμ έκανε φάσεις, όμως οι περισσότερες ήταν άστοχες. Στο 75’ η Μπέρνλι πέτυχε και δεύτερο γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ. Έτσι παρέμεινε το 0-1, για την Μπέρνλι.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σέφιλντ – Γούλβς 1-0

Η Σέφιλντ επικράτησε με 1-0 της Γούλβς, στο Μπράμαλ Λέιν. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σέφιλντ ανέβηκε στην 7η θέση και ονειρεύεται Ευρώπη. Ενώ, η Γούλβς παρέμεινε στην 6η θέση και παρέμεινε στους 3 βαθμούς από την Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι ήτταν αμφίρροπο και την χρυσή νίκη στις “λεπίδες”, χάρισε ο Ίγκαν στο 93’, που με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 5-0

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σίτι, που κατατρόπωσε με 5-0 την Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Στο 10’ ο Ζεσούς άνοιξε το σκορ. Στο 21’ ο Μαχρέζ διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με αυτογκολ του Φερνάντεζ στο 58’ και ο Σίλβα πέτυχε το πέμπτο στο 65’. Το τελικό 5-0 έγραψε για την Σίτι ο Στέρλινγκ στο 91’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-3

Η Λίβερπουλ υπέταξε με 1-3 την Μπράιτον σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Η ομάδα του Λιμανιού έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ, οι «γλάροι» παρέμειναν στην 15η θέση. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν φουριόζοι και πριν το 10ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο αρχηγός της, Χέντερσον, έκανε το 2-0 στο 8’. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μπράιτον, ήταν να μειώσει στο 45’ με τον Τροσάρ. Στο β μέρος, οι δυο ομάδες έριξαν τον ρυθμό και στο 76’ ο Σαλάχ έκανε το τελικό 1-3.

Δείτε ακόμη:

Στο +4 η δεύτερη ΑΕΚ, το καθήκον της 2-0 με ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός ψαλίδισε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τη 2η θέση
Έλειψε το κίνητρο, όχι όμως τα γκολ και το θέαμα!
Exit mobile version