Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Κεντάει σεντόνι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Κεντάει σεντόνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Πλέι οφ: Κρατάει στα χέρια της δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ

09.07.2020 | 00:27

Σούπερ ΛιγκΠλέι οφ: Νίκησε και κρατάει στα χέρια της την 2η θέση η ΑΕΚ. Η “ένωση” υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και κέρδισε 2-0, αποτέλεσμα ου όχι μόνο την κρατάει στη 2η θέση, αλλά απέκτησε και διαφορά ασφάλειας, τεσσάρων βαθμών, από τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά η “Ενωση” έχει αγκαλιάσει το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο αν αυτοκτονήσει αγωνιστικά θα το απολέσει!

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν σοβαροί και πήραν μία επαγγελματική νίκη εναντίον του αδιάφορου ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, άλλωστε, βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι οφ. Μπόρεσαν και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 19’ ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 45’ διπλασίασαν το σκορ. Ο Σβάρνας έκανε το 2-0 (παρθενικό γκολ στο πρωτάθλημα), καθαρίζοντας το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Κράτησε δυνάμεις

Στο β μέρος, η ΑΕΚ μείωσε τον ρυθμό της και κράτησε δυνάμεις. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν. Οι Ηρακλειώτες, πάλεψαν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (19’) , Σβάρνας (45’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωστάρας (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Καστοριάς), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Μάνταλος (Τσιγκρίνσκι 80’), Κρίστισιτς (Σαμπανάτζοβιτς 80), Αλμπάνης (Βέρντε 27’), Λιβάγια (Σιμάνσκι 58’), Ολιβέιρα (Αραούχο 58’)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Βαφέας, Γιαννούλης (Σουρνάκης 82’), Περδίκης (Νάστος 46’), Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (Μεγιάδο 46’), Ναμπί (Βαζ 59’), Μάνος (Φιγκεϊρέδο 46’).

 

Δείτε ακόμη:

Super League: Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι μάχες για τη δεύτερη θέση
Winmasters: Άρης – Ολυμπιακός με Δεύτερη Ευκαιρία!
Ήττες οι πρωτοπόροι, δεν αλλάζει πια τίποτα στη μάχη για το σκουντέτο
Exit mobile version