Θρίλερ στα Βοτσαλάκια Πειραιά: Βρέθηκε πτώμα με σακούλα στο κεφάλι

ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στα Βοτσαλάκια Πειραιά: Βρέθηκε πτώμα με σακούλα στο κεφάλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Θρίλερ στα Βοτσαλάκια Πειραιά: Σοκαριστικό το θέαμα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί, το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν με σακούλα στο κεφάλι.

08.07.2020 | 09:20

Θρίλερ στα Βοτσαλάκια Πειραιά: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην ΕΛ.ΑΣ καθώς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε πτώμααπό την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα έφερε σακούλα στο κεφάλι, γεγονός που δείχνει ότι ενδέχεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και λιμενικοί, ενώ την έρευνα για την υπόθεση θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις τις Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα περίπου 80 ετών, άγνωστων λοιπών στοιχείων. Από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστκή Υπηρεσία διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δείτε ακόμη

Ηλιούπολη: Τι πρόδωσε τον 44χρονο καθηγητή
«Ο πατέρας μας διακατεχόταν από εμμονές, προκαταλήψεις και απολυταρχικές τάσεις», λένε τα παιδιά του 86χρονου παιδοκτόνου
Οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περίπατου πλήρωσαν το… μάρμαρο για τις διαδηλώσεις (pics)
Exit mobile version