Μεγάλος Περίπατος ζαρντινιέρες: Βανδαλισμοί και φθορές

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλος Περίπατος ζαρντινιέρες: Βανδαλισμοί και φθορές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μεγάλος Περίπατος ζαρντινιέρες: Η πορεία διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, με αφετηρία τα Προπύλαια κατέληξε στις… ζαρντινιέρες.

08.07.2020 | 09:51

Μεγάλος Περίπατος ζαρντινιέρες: Η πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, με αφετηρία τα Προπύλαια κατέληξε στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου. Ειδικότερα, άγνωστοι αποσπάστηκαν από τον πυρήνα της εν εξελίξει πορείας και προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο έργο του Δήμου στο κέντρο της Αθήνας, καταστρέφοντας και γράφοντας συνθήματα με μπογιές.

Μέχρι το Σύνταγμα η πορεία είχε εξελιχθεί ομαλά, ωστόσο τότε ορισμένοι εκ των διαδηλωτών κατάφεραν να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες τόσο στην πλατεία όσο και στην Πανεπιστημίου, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας.

Μεγάλος Περίπατος ζαρντινιέρες: Η πορεία

Ως προς την πορεία αυτή καθεαυτή, χιλιάδες άτομα, μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοιτητές με πανό, πλακάτ και συνθήματα έδωσαν το «παρών», διαμαρτυρόμενα για το επίμαχο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μεταξύ τους ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μετείχε στη συγκέντρωση.

Δείτε ακόμη

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ – Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή
Χρυσά πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και… mafia – Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το κύκλωμα εκβιαστών
Νέος συναγερμός: Σέρβοι θετικοί στον ιό πήγαν στο νοσοκομείο με ταξί
Exit mobile version