Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλοπές – νοσοκομείο: Αναστάτωση για ασθενείς και συνοδούς
ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπές – νοσοκομείο: Αναστάτωση για ασθενείς και συνοδούς

Κλοπές – νοσοκομείο: Ο δράστης αφαιρούσε τσάντες με πορτοφόλια, έγγραφα, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά των σπιτιών τους.

Κλοπές – νοσοκομείο: Πανικός σε θάλαμο νοσοκομείου της Πάτρας, όταν ξημερώματα ασθενείς, που κοιμούνταν και συνοδοί τους που τους κρατούσαν παρέα, διαπίστωναν ο ένας μετά τον άλλον, ότι κάποιος έκλεβε κινητά τηλέφωνα και τσάντες με χρήματα, έγγραφα, φορτιστές και κλειδιά των σπιτιών τους! Αναστατωμένοι και οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου που σηκώθηκαν στο πόδι, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και στο νοσοκομείο έφθασε πλήρωμα περιπολικού. Αφού οι αστυνομικοί πήραν από συνοδούς ασθενών αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του ύποπτου που είχε τρυπώσει στους θαλάμους των ασθενών, κατάφεραν να τον συλλάβουν σε περιοχή της Πάτρας.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σε βάρος του, αναφέρει η Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση. «Ειδικότερα», συνεχίζει, «ο δράστης, ξημερώματα, εισήλθε σε δωμάτια ασθενών σε νοσοκομείο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια, που οι παθόντες κοιμόντουσαν και αφαίρεσε από μια ασθενή και τρεις συνοδούς ασθενών, συνολικά δυο κινητά τηλέφωνα και δυο τσάντες που περιείχαν χρηματικό ποσό, έγγραφα, φορτιστές και κλειδιά.

Κλοπές – νοσοκομείο: Βρήκαν τα κινητά τηλέφωνα

Για την διερεύνηση του περιστατικού μετέβησαν άμεσα στον χώρο του νοσοκομείου οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, ενώ τα κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις παθούσες». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τα κρούσματα επαναλαμβάνονται

Η περίπτωση αυτή φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα το πρόβλημα, που φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εν μέσω δύσκολων καταστάσεων για θέματα υγείας, ασθενών και των συνοδών τους που συμπάσχουν. Πριν από τρία χρόνια, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος, τότε, ο οποίος, πέρα από τις κλοπές στους θαλάμους των ασθενών, είχε διαπράξει και ληστεία μέσα στο νοσοκομείο! Όπως είχε ανακοινωθεί, εξιχνιάστηκαν, τότε, μία ληστεία και έξι κλοπές σε θαλάμους του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αλλά και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

 Η ληστεία

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος, είχε κατηγορηθεί για τα εξής: Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αφαίρεσε από συνοδό ασθενούς, που είχε αποκοιμηθεί, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Κατά την απομάκρυνση του, ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα και ασκώντας της σωματική βία, διατήρησε την τσάντα στην κατοχή του και τράπηκε σε φυγή. Στο ίδιο Νοσοκομείο, εισήλθε σε θάλαμο ασθενών και αφαίρεσε μια τσάντα που περιείχε, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, ένα ζευγάρι γυαλιά και προσωπικά αντικείμενα. Ξημερώματα, είχε σπάσει τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και είχε αφαιρέσει ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως!

Είχαν βρεθεί 500 ευρώ

Σε σωματική έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί, είχαν βρει στην κατοχή του τότε συλληφθέντα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στους παθόντες. Επίσης, είχε κατασχεθεί το αυτοκίνητο του 33χρονου, ως μέσο διάπραξης κλοπών, ενώ σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής και διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ράδιο CD, ένα μικρό αγαλματίδιο, ένα σκεπάρνι, ένα ζεύγος γαντιών και δυο κατσαβίδια.

Δείτε ακόμη

Χαμός σε γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά στου Γουδή – Τι λένε οι διοργανωτές (vid)
3.519 τα κρούσματα στη χώρα, κανένας θάνατος
Άγριο έγκλημα πάθους στο Πήλιο – “Έσπασαν” τα ισόβια για τον δράστη, τι λέει η κόρη του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις