Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Do or Die!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Do or Die!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Tότεναμ και Εβερτον έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία και θα παλέψουν για τη νίκη Ευρώπης, ο χαμένος, αποχαιρετά το όνειρο

06.07.2020 | 14:35

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε ένα παιχνίδι do or die, η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον, στην έδρα της. Οι δύο ομάδες, έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία και θα παλέψουν για τη νίκη. Στο παιχνίδι αυτό, θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν να ονειρεύονται μια έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Τότεναμ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 45 βαθμούς. Διανύει μια μέτρια χρονιά και δεν έχει καταφερει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της.

Μετά το restart, οι “πετεινοί” δεν έχουν μπορέσει να βρουν τα πατήματα τους. Σε τρεις αγώνες έχουν μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Θα μπούν να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Το σύνολο του Μουρίνιο θα παραταχτεί χωρίς τους τραυματίες Τζαφέτ Τανγκάνγκα και Χουάν Φόιθ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Εβερτον

Από την άλλη, η Έβερτον βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας 44 βαθμούς. Έχει ένα βαθμό διαφορά από την Τότεναμ και με νίκη αύριο θα την προσπεράσει στην βαθμολογία. Κάνει μια μέτρια σεζόν. Με την επανέναρξη, τα “ζαχαρωτά” παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα. Σε τρια παιχνίδια έχει μία ισοπαλία και δύο νίκες. Θα κυνηγήσει το παιχνίδι και θα βάλει δύσκολα στην Τότεναμ. Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες  Σένκ Τοσούν (2 γκολ), Φάμπιαν Ντέλφ, Ζαν-Φιλίπ Γκμπαμίν και Θίο Γουόλκοτ (1 γκολ, 2 ασσίστ).

Δείτε ακόμη:

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Εν αναμονή της Ξάνθης
Νίκες για Μπάρτσα και Ρεάλ, ένα ακόμα βήμα τίτλου οι “μερένχες”
Μπέρνλι και Σέφιλντ (1-1) δεν πήραν προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο
Exit mobile version