Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Απείραχτο το +4

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Απείραχτο το +4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Επιβλητικό διπλό η Μπάρτσα 1-4 στη Βιγιαρεάλ, οριακή αλλά κρίσιμη νίκη στο Μπιλμπάο 1-0 την Αθλέτικ η Βασίλισσα

06.07.2020 | 02:28

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ακάθεκτη η Ρεάλ κέρδισε με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0 την Μπιλμπάο στο Νέο Σαν Μαμές και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, αγκαλιά με τον τίτλο! Το ντέρμπι ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρούν ρυθμό και να πάρουν τον έλεγχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να βρουν ρυθμό και έγιναν πιο επιθετικοί. Στο 73ο λεπτό, ο Μαρσέλο κέρδισε πέναλτι, έπειτα από σύγκρουση με τον Ντάνι Γκαρσία. Ο αρχηγός της, Σέρχιο Ράμος, ανέλαβε την εκτέλεση και με ηρεμία έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία. Με αυτό το γκολ, η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το +4 από την Μπάρτσα, ενώ έχει και τη διαφορά τερμάτων!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Εσπανιόλ – Λεγκανές 0-1

Οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα κοντραρίστηκαν, στο «Κορνέλα Ελ-Πατ». Σε ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι, η Λεγκανες πέτυχε μια πολυπόθητη νίκη. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι πολύ νευρικές. Το παιχνίδι είχε μόνο έξι τελικές και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λεγκανες πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 53ο λεπτό, ο  Σίλβα πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Αργεντινός μπακ, με σουτ μέσα από το κέντρο της περιοχής, μετά από ασσίστ του Ρούμπεν Πέρεζ. Η Λεγκανες με αυτή τη νίκη, μείωσε στον πόντο από την Μαγιόρκα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Οσασούνα – Χετάφε 0-0

Λευκή ισοπαλία στην Παμπλόνα. Η Οσασούνα υποδέχτηκε την Χετάφε, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καίγονταν για την νίκη. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και είχε πολύ λίγες φάσεις. Η Χετάφε με το αποτέλεσμα αυτό απέκτησε τρεις βαθμούς διαφορά από την Σοσιεδάδ και παρέμεινε στην 6η θέση.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε  στο 64ο λεπτό. Η Οσασούνα προηγήθηκε προσωρινά, όμως, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά την υπόδειξη του VAR. Έτσι, η Οσασούνα με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε 11η θέση και δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-4

Νικήτρια βγήκε η Μπαρτσελόνα στην ζωτικής σημασίας αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Οι Καταλανοί με το αποτέλεσμα αυτό έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Μόλις στο τρίτο λεπτό, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Τόρες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν με το γκολ του Μορένο στο 14ο λεπτό. Η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Σουάρεζ στο 20ο λεπτό. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Γκριζμάν έκανε το 3-0 με ένα κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καταλανοί συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο Μέσι πέτυχε ένα γκολ, το οποίο, ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του VAR, για οφσάιντ. Τελικά, το τέταρτο γκολ των «μπλαουγκράνα» ήρθε στο 86ο λεπτό. Ο Ανσού Φατί εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μέσι και με όμορφο σουτ, έκανε το τελικό 4-1.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν 16 χρόνια από το «έπος»!
Αντίδραση και 2η θέση ο ΠΑΟΚ
Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν
Exit mobile version