Γερμανία – Κύπελλο: Τελικός με φαβορί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Κύπελλο: Τελικός με φαβορί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - Κύπελλο: Μετά την κατάκτηση του 8ου σερί τίτλου η Μπάγερν θα επιδιώξει να σφραγίσει και το κύπελλο - Χωρίς άγχος η Μπάγερ Λεβερκούζεν!

04.07.2020 | 13:01

ΓερμανίαΚύπελλο: Ντέρμπι τίτλου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας και αναμένεται να δούμε ένα παιχνίδι με πολύ ωραίο θέαμα. Είναι οι δύο ομάδες με τα υψηλότερα ποσοστά κατοχής. Οι φιλοξενούμενοι στο κύπελλο, έχουν την προιστορία με το μέρος τους, αφού σε 6 αναμετρήσεις έχει 5 νίκες. Η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν, τερματίζοντας στην 5η θέση με 63 βαθμούς. Εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λίγκ της επόμενης σεζόν.

Οι “ασπιρίνες” θέλουν να βάλουν δύσκολα στην Μπάγερν και να μην της επιτρέψουν, να κάνει το ντάμπλ. Υπάρχει αισιοδοξία από την γηπεδούχο ομάδα και θέλουν να σηκώσουν την κούπα, για να κλείσει θετικά η φετινή σεζόν. Ο Κάι Χάβερτζ και η παρέα του θα είναι δύσκολο εμπόδιο για τους πρωταθλητές και θα τους αντιμετωπίσουν, χωρίς μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, αφού απουσιάζουν μόνο οι τραυματίες Μπελαραμπί και Παουλίνιο.

Γερμανία – Κύπελλο: Μετά το 8ο σερί πρωτάθλημα

Οι πρωταθλητές σάρωσαν στην Bundesliga και τερμάτισαν πρώτοι, έχοντας 13 βαθμούς διαφορά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα που κατακτούν οι Βαυαροί. Μετά την επανέναρξη, τρέχουν ένα σερί 10 νικών και έχουν σαρώσει τα πάντα στον διάβα τους. Ενώ, έχουν πετύχει 100 γκολ φέτος στην Bundesliga, έχοντας δεχτεί μόλις 32. Απόψε, θα μπεί για να κατακτήσει το τρόπαιο και να κάνει το ντάμπλ. Η Μπάγερν με “μαέστρο” της τον Λεβαντόφσκι θα τα δώσει όλα για να φτάσει στον τίτλο.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!
Exit mobile version