Φιορεντίνα – προπονητικό: Εψησε Ντε Ρόσι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιορεντίνα – προπονητικό: Εψησε Ντε Ρόσι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Φιορεντίνα - προπονητικό: Κοντά στον πάγκο των "βιόλα", αν και εντελώς άπειρος, ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα και της εθνικής Ιταλίας Ντανιέλε Ντε Ρόσι

04.07.2020 | 00:43

Φιορεντίναπροπονητικό: Kοντά σε συμφωνία για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα, φαίνεται να βρίσκεται ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο Ιταλός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο, αναλαμβάνοντας την ομάδα της Φλωρεντίας. Σύμφωνα με το Sky Sport, οι “βιόλα” θέλουν τον Ντε Ρόσι, παρά το γεγονός πως δεν έχει εμπειρία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, έχει ήδη δηλώσει πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Αλμπέρτο, ο οποίος, έχει υπάρξει προπονητής στις ακαδημίες της Ρόμα για πολλά χρόνια.

Ο 36χρονος μέσος αποσύρθηκε μόλις τον Ιανουάριο, έπειτα από 19 χρόνια καριέρας σε Ρόμα και Μπόκα Τζούνιορς. Θα κλείσει, δε, τα 37 του χρόνια στις 24 Ιουλίου. Η Φιορεντίνα ψάχνει νέο προπονητή, αφού ο Τζουζέπε Ιακίνι αντικατέστησε τον Βιτσένζο Μοντέλα τον Δεκέμβριο και δυσκολεύεται να  την κρατήσει μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Φιορεντίνα – προπονητικό: Η περίπτωση Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, είχε ακουστεί ως πιθανός υποψήφιος, αλλα τεχνικά έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ίντερ εως τον Ιούνιο του 2021. Επίσης, ο μισθός του μπορεί να είναι πρόβλημα. Σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον για τον Ντε Ρόσι, τον οποίο, είχε πλησιάσει ξανά η Φιορεντίνα το καλοκαίρι του 2019. Ως παίκτη τότε, όταν δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με την Ρόμα. Τω καιρώ εκείνω δεν ένιωθε έτοιμος να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο της Serie A εκτός από την αγαπημένη του Ρόμα. Ασφαλώς θα ήταν διαφορετική κατάσταση ως προπονητής.

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι
Exit mobile version