Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: «Ήμασταν δίκαια νικητές»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: «Ήμασταν δίκαια νικητές»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παράπονα για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Μάσιμο Καρέρα.

05.07.2020 | 21:51

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παράπονα για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση στο δεύτερο και ότι η ομάδα του έφτασε δίκαια στη νίκη. «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν μπήκαμε δυνατά, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι», τόνισε ο Καρέρα και συνέχισε: Η αγωνιστικότητα και η ένταση που βάλαμε, πιέζαμε τον αντίπαλο και μου άρεσε αυτό. Στο δεύτερο μέρος είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Ήμασταν δίκαια νικητές». Για το αν η ΑΕΚ είναι φαβορί για τη 2η θέση, ο Καρέρα σχολίασε: «Δεν κοιτάμε κάτι παρά μόνο την αναμέτρηση της Τετάρτης που θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Μίκαελ Ένινγκ ανέφερε για το παιχνίδι: «Θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να έχω εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, κάτι που δεν το είχα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σωστοί τακτικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Οι παίκτες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά. Παίζουν με μεγάλο πάθος για αυτή τη φανέλα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα για το επόμενο παιχνίδι. Προς το παρόν θα φροντίσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε έντεκα ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Πρόβλημα με Σάσα στον Άρη

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Άρη με τον Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 76’. Ο Άρης μετράει ήδη πολλές… πληγές στα πλέι οφ και ενδεχόμενη νέα απουσία θα δημιουργήσει κίνδυνο. Ακόμη και για την συμπλήρωση 11άδας! Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες όταν και θα του γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε ακόμη

«Πάρτι» της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, 4-1 τον Άρη
Προς «ναυάγιο» του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν!
Έκανε πλάκα στη Αυστρία ο Μπότας
Exit mobile version