Serie A – προαναγγελία: Φουλ πρόγραμμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Φουλ πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Μεγάλο ματς στη Νάπολι, υποδέχεται τη Ρομα - Με Μπολόνια εντός η Ιντερ - Τη Φιορεντίνα υποδέχεται η Πάρμα

05.07.2020 | 13:54

Serie A – προαναγγελία: Γεμάτο είναι το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Νάπολι με την Ρόμα και το παιχνίδι της Ίντερ με την Μπολόνια. Έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Αταλάντα, παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 39 βαθμούς. Απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Οι Σαρδηνοί δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα με την Μπολόνια και θέλουν να το πετύχουν σήμερα.

Η Αταλάντα, συνεχίζει να μαγεύει με το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει. Διανύει μια τρομερή σεζόν, αφού βρίσκεται στην 3η θέση.  Έχει 60 βαθμούς  και έχει εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League. Μετά το restart, έχει τέσσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να επεκτείνει περισσότερο το νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Ίντερ – Μπολόνια

Οι δύο ομάδες κοντράρονται, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση, έχοντας 64 βαθμούς. Θέλει την νίκη σήμερα για να μπορέσει να μειώσει στον ένα βαθμό από την Λάτσιο, που, βρίσκεται στην 2η θέση. Έρχεται από την μεγάλη νίκη με την Μπρέσια και θέλει να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Η Μπολόνια βρίσκεται στην 12η θέση, έχοντας 38 βαθμούς. Διανύει μια καλή σεζόν και βρίσκεται στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων. Απόψε, θα βάλει δύσκολα στην Ίντερ  και θα παλέψει για την νίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με την Κάλιαρι και θέλει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Serie A – προαναγγελία: Μπρέσια – Βερόνα

Η Μπρέσια υποδέχεται την Βερόνα σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος ομάδα είναι η ουραγός του καμπιονάτο και έχει 18 βαθμούς. Θέλει την νίκη σήμερα για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της. Έρχεται από την συντριπτική ήττα από την Ίντερ και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Βερόνα διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας 42 βαθμούς. Θέλει την νίκη σήμερα για να φτάσει στον πόντο την Μίλαν, που βρίσκεται στην 5η θέση. Έρχεται από την μεγάλη νίκη με την Πάρμα και θέλει να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί.

Serie A – προαναγγελία: Πάρμα – Φιορεντίνα

Η Πάρμα υποδέχεται την Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση, έχοντας 39 βαθμούς. Είναι ισόβαθμη με την Κάλιαρι  και απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη.  Στα τελευταία δύο παιχνίδια, έχει ισάριθμες ήττες και θέλει να πάρει την νίκη απόψε.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα βρίσκεται  στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 31 βαθμούς. Διανύει μια μέτρια σεζόν, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο, δεν έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά. Έχει δύο ήττες στα τελευταία της παιχνίδια και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη.

Serie A – προαναγγελία: Σαμπντόρια -Σπαλ

Η Σαμπντόρια υποδέχεται την Σπαλ, σε ένα παχνίδι που έχει πολύ βαθμολογικό ζουμί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση, έχοντας 29 βαθμούς. Είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα, θέλει την νίκη για να αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας. Στο προηγούμενο παιχνίδι νίκησε την Λέτσε και θέλει να χτίσει έναν νικηφόρο σερί.

Η Σπαλ κατέχει την 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς. Έχει 7 βαθμούς διαφορά από την Τζένοα, που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην σωτηρία της. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ήρθε ισόπαλη με την Μίλαν και σήμερα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα.

Serie A – προαναγγελία: Ουντινέζε – Τζένοα

Η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Τζένοα, που καίγεται για την νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Serie A. Απόψε θα βάλουν δύσκολα στην Τζένοα και θα προσπαθήσουν να πάρουν μία νίκη γοήτρου. Έρχονται από νίκη με την Ρόμα και θέλουν να δημιουργήσουν ένα νικηφόρο σερί.

Από την άλλη, οι Γενοβέζοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Κατέχουν την 17η θέση, έχοντας 26 βαθμούς. Απέχουν ένα βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια, για να πάρουν την νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι, γνώρισαν βαριά ήττα από την Γιουβέντους και θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Serie A – προαναγγελία: Νάπολι – Ρόμα

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, η Νάπολι υποδέχεται την Ρόμα. Οι κυπελλούχοι Ιταλίας βρίσκονται στην 7η θέση, έχοντας 45 βαθμούς. Το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο, έχει τρεις βαθμούς διαφορά από την Ρόμα και με νίκη σήμερα θα την προσπεράσει. Οι γηπεδούχοι, έρχονται από την ήττα με την Αταλάντα. Απόψε, θα βάλει τα δυνατά της και θα κυνηγήσει την νίκη.

Από την άλλη, οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας 48 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν μια καλή σεζόν και έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League. Απόψε, θέλουν να νικήσουν τους Ναπολιτάνους για να παραμείνουν στην 5η θέση. Η ψυχολογία της είναι πεσμένη, αφού έχει δύο ήττες στους τελευταίους δύο αγώνες και καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα της.

Δείτε ακόμη

Πέρασαν 16 χρόνια από το «έπος»!
Αντίδραση και 2η θέση ο ΠΑΟΚ
Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν
Exit mobile version