Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: B movies!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: B movies!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Μπέρνλι με τη Σέφιλντ ανοίγουν την αυλαία - Για βαθμό σωτηρίας στο Ανφιλντ η Αστον Βίλα - Καίγεται για μη ήττα και η Γουέστ Χαμ

05.07.2020 | 11:16

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Μπέρνλι υποδέχεται την Σέφιλντ σε ένα παιχνίδι έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση, έχοντας 45 βαθμούς. Βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θέλει να νικήσει σήμερα, για να παραμείνει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  Έρχεται από σερί δύο νικών και θέλει να το συνεχίσει.

Οι νεοφώτιστοι διανύουν μια καλή σεζόν  και κατέχουν την 8η θέση, έχοντας 47 βαθμούς. Βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την Γιουνάιτεντ και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Θέλει την νίκη για να μειώσει την διαφορά  και να συνεχίσει να ονειρεύεται μια έξοδο στην Ευρώπη. Στο τελευταίο παιχνίδι της, νίκησε την Τότεναμ με 3-1 και θέλει να δημιουργήσει ένα σερί.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ

Η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 12η θέση έχοντας 42 βαθμούς. Διανύουν μια μέτρια σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της, ωστόσο, δεν έχει κάποιες άλλες βαθμολογικές βλέψεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι, κατατρόπωσαν την Μπόρνμουθ και θέλουν να δημιουργήσουν ένα σερί.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί μια πολύ κακή χρονιά. Βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Τσέλσι και έρχεται με ψυχολογία νικητή. Θα πρέπει να νικήσει σήμερα για να παραμείνει πάνω από την «καταραμένη» 18η θέση.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λίβερπουλ – Άστον Βίλα

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έχουν 20 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι πρωταθλητές, έρχονται από την βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και σήμερα θέλει την νίκη, μόνο για την ψυχολογία της

Από την άλλη, η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 17η θέση και έχει ένα βαθμό διαφορά από την  Γουότφορντ. Θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα της και να την προσπεράσει, ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού. Ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι με την Γούλβς και σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

Οι «άγιοι» υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό αντίκτυπο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση, έχοντας 40 βαθμούς. Η Σαουθάμπτον διανύει μια μέτρια σεζόν. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Σίτι βρίσκεται στην 2η θέση, με 20 βαθμούς διαφορά από την Λίβερπουλ. Κάνει μια καλή σεζόν, ωστόσο, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ένα σερί δύο νικών και θέλει να το συνεχίσει. Έχει το μυαλό της στον ημιτελικό κυπέλλου και σήμερα θα κυνηγήσει μια νίκη γοήτρου.

Δείτε ακόμη

Πέρασαν 16 χρόνια από το «έπος»!
Αντίδραση και 2η θέση ο ΠΑΟΚ
Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν
Exit mobile version