Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αβολες ισοπαλίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αβολες ισοπαλίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαγιαδολίδ κερδισμένη της αγωνιστικής, 1-0 την Αλαβές και έχτισε διαφρά +5 από την Μαγιόρκα

05.07.2020 | 02:45

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Θέλτα και την Μπέτις στο  Μπαλαΐδος. Οι δύο ομάδες, ήθελαν την νίκη για να μπορέσουν να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο 22ο λεπτό με τον Νολίτο. Ο Ισπανός επιθετικός, έκανε το 1-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Μετά το γκολ, η Θέλτα επαναπαύτηκε και έριξε την απόδοση της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σεβιγιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ανέβασαν το ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι. Στο 79ο λεπτό ισοφάρισαν  με το γκολ του Φένταλ. Ο Μαροκινός στόπερ με σουτ από το κέντρο της περιοχής, έκανε το 1-1.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Αλαβές 1-0

Η Βαγιαδολίδ υποδέχτηκε την Αλαβές στο «Ζοσέ Μουρίγια» και πήρε την νίκη με 1-0. Οι γηπεδούχοι με το αποτέλεσμα αυτό, εξασφάλισαν την παραμονή τους  Ενώ, η Αλαβές μπήκε σε «φουρτούνες», αφού παραμένει στην 15η θέση, με 6 βαθμούς διαφορά από την Μαγιόρκα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να είναι αγχωμένες και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Η Βαγιαδολίδ ήταν αυτή που το πέτυχε, στο 88ο λεπτό. Το γκολ της «λύτρωσης», ήρθε με το σουτ του Χοακίν Φερνάντες, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σάντσεθ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Γρανάδα – Βαλένθια 1-1

Η Γρανάδα υποδέχτηκε την Βαλένθια σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις. Το αποτέλεσμα δεν επηρέασε βαθμολογικά τις δύο ομάδες, αφού, παρέμειναν ισόβαθμες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, χωρίς να γίνουν σημαντικές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και τα έδωσαν όλα για την νίκη. Η Γρανάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 61ο λεπτό.  Ο Φερνάντες ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, που, κέρδισε η ομάδα του και το μετέτρεψε σε γκολ. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση από τις «νυχτερίδες». Στο 63ο λεπτό, ο Βαγιέχο έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.  Πέντε λεπτά αργότερα, η Βαλένθια πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Γκουέδες, μετά από πάσα του Παουλίστα. Εκεί που έμοιαζαν ότι όλα έχουν τελειώσει, ο Βίκο με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την Γρανάδα.

Δείτε ακόμη:

Δύο γκολ ο Λέβα, δύο δεκάδες κούπες η Μπάγερν!
Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 2-2 με ΟΦΗ
Αστέρας για… φίλημα, 4-0 τον Βόλο!
Exit mobile version