Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρουβάς – Ζυγούλη επέτειος γάμου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση
LIFESTYLE

Ρουβάς – Ζυγούλη επέτειος γάμου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Ρουβάς - Ζυγούλη επέτειος γάμου: "Έλιωσαν" οι χρήστες με τη τρυφερή ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή που εξέφρασε δημόσια την αγάπη του στη σύζυγό του.

Ρουβάς – Ζυγούλη επέτειος γάμου: Ξετρελάθηκαν οι followers του Σάκη Ρουβά με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram για την Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. “Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤”, έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Το τρυφερό αυτό μήνυμα συνόδευσε από μία σειρά φωτογραφιών του με την Κάτια Ζυγούλη. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017, μετά από 13 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας της με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους. Επίσης, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας, από τα λαμπερά εξώφυλλα, τις πασαρέλες και την καριέρα στο εξωτερικό, για χάρη της οικογένειάς της.

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν.

Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω» επισήμανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις