Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρόβα τίτλου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρόβα τίτλου!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Υποδέχεται τη γειτόνισσα Χετάφε με στόχο τη νίκη για το +4 από την Μπάρτσα που θα την φέρει αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τρεις δυνατές αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Λα Λίγκα σήμερα. Η Ρεάλ υποδέχεται την Χετάφε στο Μπερναμπέου, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα! Αν η Ρεάλ κερδίσει θα αποσπαστεί στο +4 από την Μπάρτσα και θα έχει σοβαρό “μαξιλαράκι” ασφάλειας με μόλις 5 αγωνιστικές να απομένουν ως το φινάλε της σεζόν. Ακόμα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Εσπανιόλ σε ένα παιχνίδι για ένα πιθανό ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την τελευταία ελπίδα των Καταλανών για να ελπίζουν στο θαύμα της παραμονής.

Οι Βάσκοι της Σοσιεδάδ υποδέχονται στο Στάδιο Ανοέτα την Εσπανιόλ. Το παιχνίδι είναι μονομερούς βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 47 βαθμούς. Έχουν 5 βαθμούς διαφορά από την Χετάφε, που, κατέχει την 6η θέση. Από την άλλη, η Εσπανιόλ κατέχει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 24 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Βρίσκεται πίσω από την Λεγκάνες με ένα βαθμό διαφορά. Μετά την επανέναρξη, έχει μια νίκη, τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Πρέπει να νικήσει σήμερα, αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή της.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εϊμπάρ – Οσασούνα

Η Εϊμπάρ υποδέχεται την Οσασούνα σε ένα παιχνίδι, που, μόνο οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι «οπλουργοί» βρίσκονται στην 16η θέση με 35 βαθμούς. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη σήμερα, με σκοπό να πάρει μία διαφορά ασφαλείας. Σήμερα θα αγωνιστεί με δύο απουσίες.

Η Οσασούνα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Κατέχει την 12η θέση με 41 βαθμούς. Η ομάδα της Παμπλόνα έχει σώσει την χρονιά από νωρίς, χωρίς να μπει σε μπελάδες. Δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις για το σημερινό παιχνίδι. Έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία, μετά την επανέναρξη της La Liga. Σήμερα, θα αγωνιστεί έχοντας τέσσερις απουσίες, με πιο σημαντική, αυτή του πρώτου της σκόρερ Εζεκιέλ Αβίλα (9 γκολ, 2 ασσίστ).

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε

Η Βασίλισσα υποδέχεται την Χετάφε σε ένα παιχνίδι με πολύ ζουμί. Βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας 1 βαθμό διαφορά από την δεύτερη θέση. Οι «μερένχες» έχουν χρυσή ευκαιρία στα χέρια τους για την υπόθεση του τίτλου. Η Ρεάλ, θέλει να εκμεταλλευτεί το δεύτερο σερί στραβοπάτημα της μεγάλης της αντιπάλου, Μπαρτσελόνα. Με νίκη σήμερα θα πάρει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών και ο τίτλος θα είναι στο τσεπάκι της!

Από την άλλη, η Χετάφε βρίσκεται στην 6η θέση με 52 βαθμούς. Έχει 2 βαθμούς διαφορά από την Βιγιαρεάλ, που κατέχει την 5η θέση. Θέλει την νίκη σήμερα για να μπορέσει να την προσπεράσει και να απομακρυνθεί από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που την ακολουθάει.

Δείτε ακόμη:

Διαιτητής και του υγειονομικού κανονισμού στη Δανία!
Winmasters: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με Δεύτερη Ευκαιρία!
Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις