Μαρκέζη Μύκονος: Απόδραση στο νησί των Ανέμων για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

LIFESTYLE

Μαρκέζη Μύκονος: Απόδραση στο νησί των Ανέμων για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαρκέζη Μύκονος: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα με την εκρηκτική της παρουσία.

01.07.2020 | 11:31

Μαρκέζη Μύκονος: Στην Μύκονο αποφάσισε να κάνει την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση η Κιάρα Μαρκέζη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε τις βόλτες της στα κοσμικά Ματογιάννια συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Η όμορφη Κιάρα μπορεί να βρίσκεται στο νησί των ανέμων, ωστόσο ως λάτρης των social media δεν αποχωρίζεται καθόλου το κινητό της από τα χέρια της. Η νεαρή λοιπόν δεν σταματά να βομβαρδίζει τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες της στο instagram δείχνοντας τις τέλειες αναλογίες της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια, στο Athens Xclusive Designers Week. Παράλληλα, είχε περάσει και από οντισιόν για το “Greece’s Next Top Model” τον Νοέμβριο του 2018, αλλά κόπηκε λόγω των τατουάζ της, παίρνοντας δύο “όχι” από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Κιάρα Μαρκέζη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί και στον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο τονίζοντας πως ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο μέντοράς της και πως τον αγαπάει πάρα πολύ. “Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της 20χρονης πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Δείτε ακόμη

Στην Κρήτη η Τούνη – Δεν σταματά να “βομβαρδίζει” το Instagram με καυτές φωτογραφίες
Το όνειρο, ο στόχος και οι φιλοδοξίες του Βαρθαλίτη μετα το Master Chef
Ιωάννα Σρόιτερ: Fashion icon η μαμά, fashion icon και η κόρη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε παραλία της Μυκόνου
Χάρης Χριστόπουλος: Η γυναίκα του ποζάρει στο φακό του λίγο πριν την γέννα
“Γύρισα σπίτι κι έβαλα κάτω τον Μάκη” – Με σφιγμένη καρδιά το “αντίο” της Μενεγάκη
Exit mobile version