Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο νησί των ανέμων

LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο νησί των ανέμων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ρέα Ιωάννου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Άλλωστε, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει την ευτυχία δεν έχει λόγο να κρύβεται.

30.06.2020 | 22:00

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ζευγάρι απέδρασε για λίγο από την Αθήνα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πραγματοποίησε ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Οι δυο τους, λοιπόν, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσαν, ενώ όπως θα δείτε ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, αδιαφορώντας για τους paparazzi και τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει την ευτυχία δεν έχει λόγο να κρύβεται!

Η Ευρυδίκη ήταν κάτι παραπάνω από fit, με το μαύρο μπικίνι της να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν… τούμπανο και οι κοιλιακοί του ήταν έτοιμοι για μια παρτίδα σκάκι. Σε αυτό, βέβαια, συμβάλλει η γυμναστική κι η ισορροπημένη διατροφή που ακολουθούν εδώ και χρόνια. Μαζί τους, ήταν οι δυο καλοί τους φίλοι, ο Παύλος Σταματόπουλος με τη Σόφη Πασχάλη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και από την αρχή της σχέσης τους είχαν πάρει την απόφαση να συγκατοικήσουν. Τώρα το ζευγάρι κάνει ένα ακόμη βήμα στη σχέση του, ανακαινίζει το σπίτι του και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το ίνσταγκραμ της Ευριδίκης. Άνετο και λειτουργικό δείχνει να είναι ενώ τις όποιες αλλαγές που θα κάνουν μέσα σε αυτό, τις έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Είναι εξάλλου νέοι, με φρέσκιες ιδέες και στιλ που σίγουρα θα βοηθήσει ώστε το “νέο” τους σπιτικό να είναι τόσο όμορφο. Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη  όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι άνθρωποι που τους αρέσει να περνούν χρόνο μέσα στο σπίτι, μαγειρεύοντας, αράζοντας και βλέποντας ταινίες.

Δείτε ακόμη

Η σύγκινηση της Κόνι Μεταξά και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα
Λούκας Γιώρκας: Μετά τον κορονοϊό και το lock down, “Πάμε απ’ την αρχή”
Exit mobile version